Monday, January 21, 2008

aku kembali....berkata-kata...

assalamualaikum....hai semua...

ehm....lebih kurang 5 hari aku tak menulis blog aku....bukan aku dah tak sudi nak taip tp biasalah kan org bz....he3

actly....5 hari lpas aku kat um...ada pertandingan teater n ptandingan nyanyi tradtional...mcm yg aku ckp kat entri sebelum nie la kan...

rasa rindu sgt nak menaip blog wlpun juz 5 hari jek tak menaip blog....he3 propa sgt ayat...ntah r...dlm masa 5 hari nie terlalu byk perkara yg berlaku...membuatkan aku tak sabar2 nak menggerakkan jari jemariku di atas keyboard nie...he3

aku rasa seronok bila dpt menaip blog coz biasalah...aku kan bukan jenis suka meluahkan perasaan kat org lain lain kan...oppps..sentap pulak kwn aku sorg tue....he3 gurau jek....dan lg 1 aku suka menaip blog nie coz aku scara xlangsung dpt menambahkan ilmu aku....aku tak kesah klu org kt aku terlalu taksub dgn blog nie...pe yg ptg bg aku....aku puas....puas dgn apa yg aku lakukan....

ehm....utk alkisah aku utk 5hari lepas akan aku ceritakan dlm entri yg sterusnya k.....

4 pengkritk ceritera duniaku:

Pjoyz xXx said...

Sekadar meninggalkan sedikit pesan... tak salah meluahkan segalanya dalam blob kerna itu hak kita. Namun, utk hidup bermasyarakat, berinteraksi itu lebih penting utk mengelakkan salah faham. berjumpa dan luahkan apa yg perlu. jika segan, gunakan medium chat dsb. jika takleh direct, u can see me. try solve cara baik ye. perjalanan kita dalam debat ni jauh lagi....

Raja Azrul said...

setuju ngan hafizul..

Blog adalah luahan, komen dan pendapat, cuma satu nasihat abang, jangan mengomen perkara yang sensitif, tak pasal-pasal masuk ISA nanti.

Tapi abang suka jumain komen pasal kelab Orator, at least pada senior a.k.a MT faham akan tugas korang bukan mudah dan yang pasti akan ada pengkritik di belakang.

Good Luck dalam segalanya..hehehe..

ju_mapx said...

memang tak salah...
tp itu semua sudah berlaku...
ianya telah mematangkan sy...

utk abg raja...tq la coz menyukai entri itu...tp sayangnya...ada pihak yg tak menyukainya...

law said...

xsangka sgt lps kcbukan ko 2..

semue bnda nie akn terjadi..tp biarkan la dia terjadi..

fikir dgn teliti semua itu..

ayat msh sama sesuatu yg berlaku pasti ada hikmahnya..

Popular Posts

Popular Posts since May 2010