Wednesday, January 16, 2008

good luck to teater..senandika....

ehm hari nie aku bertolak ke um utk pertandingan teater...aku tak berlakon pun tapi aku myumbangkan suara utk lagu pusaka sari....

tajuk teater wakil ump nie adalah pusaka sari...cerita dia agk menarik gak la....bg aku la....xtau la klu org lain yg akan tgk mlm esok kan...

lepas teater nie aku akan bergegas ke usim pulak utk pertandingan lagu traditional...aku pilih lagu zapin budi...ehm..walaupun tak banyak latihan coz aku lebih byk habiskan masa utk teater...tp tak mengapa...org kata klu ada rezeki tu adalah kan...
at least kt try da best...

suara aku bukan pandai sgt pun nyanyi lagu traditional nie..propa jek...aku pun xtau mcm mana leh terpilih utk mewakili ump...he3 propa sgt ayat...aku klu nyanyi lg2 pop balada boleh r....ha3

apa2 pun maybe dlm lebih kurang 5 hari nie...blog aku x terupdate la nampaknya...hu3

tp xmengapa...demi benda yg aku minat...aku sanggup bt apa saje...

dan yg pasti class dan lab byk akan aku tinggalakn...khua3 matilah aku...

apa2 pun good luck to senandika n to me gak...semoga berjaya...he3

4 pengkritk ceritera duniaku:

azwan bamadhaj said...

zapin budi la sangat......

hahahhahaha

Admin said...

tahniah la! suara power la tu smpai leh wakil ump. er.. tp pasal yg byk kelas dan lab tak p tu lagu mana ek? letcurer ok ke? tp nanti kena lari laju utk kejar la beb. hohohoho

Lily Cartina said...

jumain!!

caiyok!!

kalo nyanyi seribu tahun confirm menang.

eheheheh

ju_mapx said...

to abg wan...
zapin budi lah...he3

to admin...
suara sy tak r sedap sgt...he3
tp boleh la tahan gak...ha3

to lily...
tq...
tp i tak menang pulak...
tulah...klu nyanyi seribu tahun mesti menang ha3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010