Friday, January 25, 2008

pencalonan akhirr anugerah bintang popular 2007

senarai pencalonan akhir bintang popular dah kuar pun he3

tak sabar nak tgk anugrah bintang popular nie...sape lah yg bakal dpt bintang plg popular agaknya...hu3 harap2 ct dpt rampas blk anugrah dpd mawi ek..he3 aku rasa mawi tak dpt kot bw blk anugrah tue...coz dia dah xfomos sgt last year....he3 tp xtau lah kan klu2 dia ada silent peminatn pengundi dia kan...ha3 apa2 pun jgn lupa utk mgundi artis2 kesayangan korg k...

penyanyi lelaki popular.
  • faizal tahir
  • anuar zain
  • mawi
  • hazami
  • adam

penyanyi wanita popular

  • datin seri siti nurhaliza
  • misha omar
  • mila
  • adibah noor
  • jaclyn victor...sah2 lah ct menang kan...he3

pelakon filem lelaki popular

  • rusdi ramlie
  • pieree andre
  • apek
  • rosham nor
  • afdlin shauki

pelakon filem wanita popular

  • maya karin
  • erra fazira
  • fasha sandha
  • vanida imran
  • sharifa amani

saingan sengit utk kategori nie kan....tp klu aku....utk thun lepas sah2 la milik vanida imran...menang 2 anugrah tau..pelakon terbaik lg...

penyampai radio wanita popular

  • fara fauzana
  • linda onn
  • nana
  • abby fana
  • nila kurnia

ehm...aku harap fafau lah dpt anugrah nie ek...he3 rampas dr linda onn propa tue...

penyampai radio lelaki popular

  • faizal
  • ac mizal
  • aznil
  • kiran
  • khairil

harap2 faizal lah menang ek...dia jek yg aku rasa best kat sinie...

pengacara lelaki popular

  • aznil
  • azwan
  • wahid senario
  • ally iskandar
  • ac mizal

pengacara wanita popular

  • fara fauzana
  • kak engku
  • kak ogy
  • cheryl samad
  • sharifah shahirah

aku yakin fara fauzana menang lg utk kali ke-3 berturut2 coz last year pn lbih kurang gak yg dia lawan kan...so nothing lah...he3 tp sume d tgn peminat....

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010