Tuesday, January 8, 2008

siti nurhaliza pakai tudung


alhamdulillah....persoalan setiap peminat siti nurhaliza kini sudah terjawab apabila siti nurhaliza telahpun selamat pergi dan kembali pada 27 disember lepas....dan apakah persoalan itu?


sudah tentu lah samada siti nurhaliza memakai tudung selepas ini ataupun tidak....ya lah...kan kita sudah biasa dengan gelagat artis2 yg sudah menunaikan haji..tengok2 sampai ke malaysia masih juga perangai seperti dulu kan...bukan nak kata apa la kan...sudah kenyataan...mungkin belum dapat hidayah agaknya...kita doakan je lah...


so aku pun sebagai peminat utama DATUK/DATIN SERI SITI NURHALIZA ni pun excited gak lah bila buka paper tgk CT dah pakai tudung MANJA2 dia tu kan...yang direka khas oleh datuk bernard chandran....at least dia nak juga pakai tudung....


actly tak suka gak tgk ct pakai tudung2 manja dia tu kan.....ya lah...klu boleh tu pakai la tudung lengkap sebab sbg org islam kita tidak boleh mempunyai alasan utk sesuatu yg telah wajib kita lakukan..lg pun dosa apabila sehelai rambut perempuan di lihat oleh org pun kira dah berat...ni apatah lg klu free hair kan....


tapi bila baca alasan ct aku pun faham lah....kenapa dia tak terus pakai tudung tutup semua....ya lah bukan mudah utk sesorg itu berubah dari ruang zon kebiasaannya kan....ct kata biarlah sedikit demi sedikit....bagus la tu.....so skrg kt tunggu je lah ek ct pakai tudung penuh pulak...he3 islamic pulak aku..



  • tak sabar nak tgk penampilan siti time anugerah juara lagu ke-22

  • tak sangka dato k pun g haji gak....didiklah ct ke jalan yg benar...he3

  • time ct kat mekah dia terjumpa inul penyanyi dangdut indon...mcm ada perjumpaan artis2 je kat sana.

petikan kat paper....klik sini......


apa2 pun good luck kat ct....semoga apa yg ct lakukan adalah HADIAH DARI HATI mu utk peminat tersayang....


0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010