Saturday, January 12, 2008

tq kerana sudi....



hu3 terharu gak la kat semua yg tlah sudi menbuka blog aku....walaupun baru berumur 11 hari...visitor yg dtg ke blog aku lebih kurang 111org....






wah....walaupun juz dtg jek...dan xbg comment...at least korg sedar dan tahu dgn kehadiran blog aku nie....he3 apy rasanya klu kita bt sesuatu ada org yg melihatnya....xkesah la nak hargai ke or tak....yg penting bg aku korg sedar akan ke hadiran blog aku....hu3






mungkin korg agak bosan sikit dgn blog aku coz hanya meletakkan entri berkaitan politik....bukan xnak nak letak entri lain....masalahnya bt masa sekarang....aku tak bawa laptop sendiri....coz bln 2 baru dpt laptop baru....he3 tu yg mls nak taip tue....aku nak letak entri pasal alif ba ta duniaku bila ada semangat sikit baru cerita kita tue best.....ha3


so...rajin2 la dtg ke blog aku ek....semoga kt dpt bertukar2 fikiran di alam maya ini.....sebab aku yakin 1 hari nanati blog adalah 1 keperluan utk setiap org....coz di sini lah kt dpt meluahkan segala perasaan kita utk membincangkan segala masalah....tapi biarlah bertapis k....kang terlazer....terkutuk kerajaan or sultan....xpasal2 masuk ISA....he3


perjalanan di atas bumi ini penuh dengan keindahan....

pabila kita menulisnya di atas kertas....

dan membacanya bila kita telah berada di penghujung cerita....

pasti ianya menjadi suatu yang dapat mengembalikan kita...

ke zaman itu....

2 pengkritk ceritera duniaku:

FINAL SOLUTION said...

Salam... tumpang singgah sebentar... keep up.. blogging.. k... :D

Raja Azrul said...

Tahniah..

Anda sudah mempunyai blog sendiri..

Insyallah, abang akan bagi komen setiap post..

Jangan lupa blog abng jugak ok!!

Popular Posts

Popular Posts since May 2010