Tuesday, March 25, 2008

AF6: MINGGU 1.....


nadia,riz dan stacy

walaupun aku tak dapat tengok 1st week af6 secara life kerana aku terpaksa menghadirkan diri utk menyertai BTN....tetapi youtube ada utk aku melihat apa yg terjadi pada minggu pertama nie.....

b4 tu aq baca paper dulu....peserta2 mana yg bt persembahan terbaik 4 dat week....so bila time class BI....mcm biasa la.... buka youtube senyap2...he3

aku pun sempat tengok peserta2 yg di katakan best tue....antaranya ialah stanly,stacy,nadia,mama rina dan riz....antara peserta2 yg dikatakan kurang yg sempat aku tgk ialah.....saida,toi dan naim.....nubhan boleh tahan la suara dia...tapi stil ada masalah sana sini.....tapi suara dia memang sedap.....peserta2 laha yg aku tak sudi nak tengok....ika,faisal,alif,yana dan lutfi.......

peserta yg bernasib malang dan terkeluar mlm tu ialah yana....nasib badan....cuba lg lain kali kalau ada...he3
yana saat2 terkeluar...percaya pada diri...dgn harapan dan~.....

peserta yg aku rasa memang best sah2 la stacy dan stanly...dua2 org borneo....biasalah org borneo memang suara sedap2....sory.....org2 semenanjung.....tak berniat apa2 pun....he3 mama rina tak de la gempak mana pun...sama gak mcm akak ct.....tak best pun......nadia pun best gak suka dgr suara dia....walaupun masih muda tapi vocal dia cukup mantap....

secara konklusinya....minggu pertama nie memang laha kot.....mungkin masih nak panas2 badan dulu kot.....tapi nie kan dah musim ke-6....tak kan lah tak leh bt gempak pun....tapi aku rasa walaupun af dah masuk musim ke-6...kita tak boleh salahkan pihak penganjur kerana persembahan minggu pertama yg agak laha dgn persembahan student yg teruk....sebab apa...peserta2 nie pertama kali kot kuar tv dan nyanyi kat pentas...so...faham2 la....yg mengkritik lebih tue....ha! cuba korg try nyanyi kat atas pentas tue...mesti teruk gak...aku bercakap ats pengalaman....bukan main sedap cakap jek....he3

apa2 pun good luck utk minggu ke-2...tunjukkan yg korg semua memang best.....

p/s:peserta yg aku suka.....stanly,stacy dan nadia.....maintankan prestasi....!!!

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010