Monday, March 10, 2008

sorry to u all....II

ehm...
inilah nasib....ntah mengapa tiba2 je blog aku ada masalah teknikal....macam tau2 je tuan dia ada problem dengan diri sendiri.....

untuk ntah kali ke berapa aku terpaksa menukar layout baru untuk blog aku...hu3 agak tention jugak la....tapi kali ini mungkin blog aku akan simple2 je...biar sedap mata memandang....hu3

agak lama jugak aku tak update blog coz aku cuti2 pilihan raya start hari rabu sampai ahad baru balik UMP.....aku balik pun sebab makcik aku datang dari sabah...biasalah cuti2 malaysia time cuti sekolah nie...so aku pun balik untuk melepaskan kerinduan dengan makcik dan cousin aku...rindu sangat dengan dorang....dan melepaskan kerinduan kat family tercinta.....he3

ehm....nampaknya macam banyak je isu2 menarik tentang pilihan raya aku tak update kan...kesian kat blog PROPALITIK aq....hu3

ok la....kalau ada masa aku update lagi blog aku k.....salam pentadbiran baru kepada semua rakyat malaysia....(terutama sekali untuk kedah,penang,perak,selangor n kl)....

salam persahabatan untuk semua....

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010