Wednesday, April 16, 2008

tanpa blog....

ya ALLAH....
syukur...akhirnya boleh juga aku dapat bertemu dgn blog aq....
setelah beberapa hari...
internet kat UMP nie bengong sikit...sikit je tak banyak....
korang tahu tak betapa bosannya hidup aku tanpa ALIF BA TA DUNIAKU ini....
terasa dunia amat kososng sangat....hu3
nasib baik boleh guna dah hari nie....
terasa dalam penjara mcm prison break pulak tanpa blog nie....
ntah la....aku terlalu obses dgn blog....
kalau tak jumpa sehari....
tak senang duduk di buatnya....hu3
melalui blog nie la aku mendapat banyak ilmu dan pengetahuan...
dengan membaca blog2 org lain....
bermacam2 ragam.....
ada yg buat kita gelak...
ada yg buat kita sedih...
ada juga yg menyentapkan kita....hu3
bak kata astro...macam2 ada....

tapi kan....
hari nie menteri penerangan iaitu dato' shabery chik
buat kenyataan yang sesiapa penulis blog yg menfitnah kerajaan @
menyampaikan berita2 palsu
tidak akan di lepaskan oleh kerajaan dan akan di kenakan tindakan...
wah....
tegas sekarang pihak kerajaan....
membuat aku rasa takut...
ya la....mana tahu blog alif ba ta nie....
tiba2 kena saman kan...
sebab ada gak entri2 aku yg laha.....hu3
tak pasal2 aku kena tindakan....
tidakkkk....
tapi aku yakin...
entri2 aku baik2 belaka....
berkata atas dasar kebenaran (yakin dan cakna) he3

ehmmm....
ni nak bagi tau kat korang....
ada la blog kawan saya nie....
kesian kat dia....
tiba2 je blog dia kena remove....
ntah sebab apa pun tidak di ketahui puncanya....
kalau la blog aku yg kena remove tiba2....
adalah aku tak makan sebulan.....hu3
buat rakanku itu....
besabarlah....buat blog baru....
senang je aku cakap mcm tue....he3

dan buat semua pembaca setia blog ALIF BA TA DUNIAKU (ada ke pminat setia???)
buat 2 or 3 week nie
mungkin entri2 baru tidak akan kerap menyusul seperti biasanya....
ini kerana aku akan menghadapi peperangan....
peperiksaan yg menentukan masa depan....hu3
so next week adalah study week
28 start 1st paper....
dan paper last 6 mei 2008....
dan buat rakan2 yg masih menuntut di luar sana....
selamat menjawab peperiksaan dgn jayanya....
good luck semua.....

sampai di sini saje....da~...

1 pengkritk ceritera duniaku:

Daoz said...

pihak blogger yg propa mntak maaf atas kesulitan yg berlaku. the remedy kini kembali beraksi. tahniah! anda masih kekal sbg presiden kipas-susah-mati the remedy.majulah the remedy utk negara~

Popular Posts

Popular Posts since May 2010