Saturday, May 3, 2008

AIM15 vs AF6:konsert ke 7



VS




pastinya malam esok...
akan membuat seluruh peminat seni dan juga AF
akan pening kepala
untuk melihat acara yg mana satu
yang mana AIM15 & AF6 konsert ke 7
akan berlangsung esok
dan pastinya juga
ianya adalah satu saingan yg sengit utk
kedua2 stsyen tv
dimana sudah pastinya
kedua2 program ini mampu utk mengumpul
rating penonton yg tinggi

jika kita lihat
AIM15 seperti akan mendapat rating yg tinggi
dan sudah pasti ramai org yg akan menonton AIM15
berbanding AF6
ini kerana AIM15 adalah salah 1 event
yg amat besar dalam negara kita
dan ianya hanya sekali di tayangkan setiap tahun
selain itu
calon2 yg bertanding juga agak hebat2 belaka
membuatkan penonton pasti akan ingin melihat

jika kita lihat pula AF6
dimana pada esok hari
telah masuk ke konsert yg ke 7
dimana pasti adanya luar biasa yg akan berlaku
kerana buat kali pertamanya
AF berlansung di ISTANA BUDAYA
dan peserta2 akan di iringi dengan orchestra
di bawah pimpinan RAMLI MS sendiri
dengan tema pada minggu ke 7
iaitu lagu2 dari filem
mungkin akan memberi saingan utk AIM15

apa yg pasti
kedua2nya ada kelebihan sendiri
dan semuanya terletak di tangan kita utk melihat yg mana 1
dan pastinya akan ada
rumah yg bertukar siaran
ataupun bergaduh utk melihat rancangan mana 1....
apa2 pun selamat bergembira di hujung minggu k....



p/s:aku dah bt keputusan...
maybe aku tengok AIM15
AF6 ada ulangan..
kalau tak pun
download kat youtube he3
selesai masalah aq....


0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010