Tuesday, May 20, 2008

Colours of Malaysia 2008....

buat pengetahuan korang semua....colours of malaysia pada tahun ini akan di adakan pada 24mei 2008 di putrajaya...

maka, untuk citrawarna kali ini, aku akan terlibat secara langsung untuk membuat persembahan pada malam itu. kami pelajar2 ump telah di jemput oleh KKNP pahang untuk turut menyertai citrawarna bersama mereka.

kitorang akan mewakili negeri pahang. negeri pahang juga akan membuat persembahan pertama dalam citrawarna malaysia itu nanti..



dalam citrawarna itu kami akan mempersembahkan dua tarian iaitu sewang dan juga pelanduk. wakil ump dan kkpn akan menari tarian pelanduk manakala tarian sewang di tarikan oleh wakil NGO...

aku pada awalnya akan menari untuk pelanduk, tetapi di sebabkan tarian pelanduk terlalu ramai,maka aku dan tito di tarik untuk menjadi tok batik dan anak batik di dalam tarian sewang. kitorg just berlakon je time sewang tue nanti.

sedih gak lah tak dapat menari untuk citrawarna malaysia kali ini. apa yang paling penting aku terlibat secara langsung dalam citrawarna malaysia kali ini. mesti suatu pengalaman yang baru akan aku dapat.

untuk mereka2 di luar sana, sama2lah kita memeriahkan citrawarna malaysia kali ini. pasti suatu yang meriah akan berlaku di sana nanti. lagi2 aku ada kan...ha3

untuk pengetahuan korang juga, aku tidak akan mengeluarkan entri2 yg terbaru untuk blog ini sepanjang 2 minggu akan datang. dis sebabkan selepas citrawarna tu, aku akan balik rumah terus. then,baru balik ump untuk menghadiri surveying camp pulak pada 31mei nie...hu3

ok...jangan lupa tengok aku kat tv3 or ntv7 tau pada 24mei 2008.......


p/s ; tak sabar rasanya nak pg citrawarna nie...
tapi sedih gak tak dapat tengok FINAL AF6...


2 pengkritk ceritera duniaku:

FendyHekka said...

so ko wakil gov la? bagos hadek2. jgn luper melawat ahli2 kabinet kat shah alam n usj nih. Ape fungsinyer tok batik dgn anak batik tuh?

Raja Azrul said...

adoi..tak dapat ler join korang sbb abg balik jerantut pulak..huhuhu!!

Takpe..nnt kita akan jumpa. Good luck masa citrawarna nnt!!

Popular Posts

Popular Posts since May 2010