Monday, July 14, 2008

blog fakhrul...

ehm....lagi sorang kawan aku time kat saser mewarnai dunia blogging.....

akhirnya dia pun dah ada blog sendiri yg di namakan
SABAK BERNAM-SEREMBAN-BANTING-HRADEC KRALOVE
yang aku kira nama blog dia nie diambil sempena nama2 tempat yg fakhrul nie menuntut ilmu sepanjang hidupnya...he3 ataupun di ambil sempena nama2 tempat yg telah banyak mengajar ia tentang kehidupan di muka bumi yang fana ini...ha3 betul ke...slumber je bt assumption....

fakhrul nie classmate aku time kat saser dulu.....he3 orangnya baik....tapi mulut dia laser la jugak...biasalah la tue....dia nie debater terbaik time kat saser dulu....teringat time satu team dengan dia dulu....dialah yg bantu aku bt skrip utk berdebat....aku time tue laha jek....tak pandai sangat berdebat...katanya...hu3

budak nie juga sekarang bakal jadi doktor...dlm bln 8 or 9 dia akan pergi ke republik chech utk sambung study kat sana...meriah je kan...itulah org kata kalau usaha yg gigih...akan hasilnya apa yg kita impikan....tak mcm aq nie...nk jd doktor tp usaha tak GIGIH pun hu3 sentap kan diri sekejap...ha3

menarik jugak la cara dia menulis blog baru dia tue.....menarik perhatian aku...he3 tinggi bahasa yg dia gunakan....tak mcm aq nie...laha jek bahasa aq...hentam jek....hu3

sebenarnya aq antara org yg suruh dia buka blog...lagi2 dia dah nak pergi negara org...so boleh la aq tahu perkembangan dia kat sana....lagi pun...syg klu org mcm fakhrul nie tak bt blog...coz idea2 dan respons dia bgus...(kembang fakhrul kejap).....ha3 aq bukan nak puji ko la fakhrul tapi orang2 mcm kita nie (puji diri sendri pulak) harus ada blog.....barulah bakal jadi generasi yg berkualiti.....(mcm lah org yg tak de blog tak berkualiti kan).....tapi kita haruslah ikut perkembangan semasa kan...masa skrg nie zaman blogging...so ketinggalam zaman la sape2 yg xde blog tue....lagi satu...hanya org2 yg rajin saje akan ada blog sendiri...sebab hanya org2 rajin saje yg boleh menaip dan duduk depan laptop or pc utk update blog dia....betul tak...he3

ehm...apa lg ek nak ckp...semoga blog ko tue sentias la di update k....dapat la kita bertukar2 pandangan....ya ke....he3 at least adalah medium lain utk kita berhubungkan.....he3

juz nak wish kat ko....good luck kat republik chech nnt...semoga jadi doktor yg berjaya k...


0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010