Tuesday, July 15, 2008

jejak warisan...

pada 11-13 julai...kelab kebudayaan ump telah mengadakan program jejak warisan katanya...konon2 utk menjejak warisan2 yg ada...


actually aku malas nak pergi...memandangkan aku kena bt prsmbahan zapin kat sana maka aku pun pergi la juga..


tapi bila dah merasai sendiri jejak warisan kali ini..memang best tak terkira....ada 3 tempat utama yg kitorg pergi...gua tempurung-kellie castle-lata kinjang....


program nie memang bagus...sekurang2nya...banyak memberi pendedahan kpd kita ttg warisan alam yg masih wujud utk di nilai dan analisis apa yg ada di sbalik semua ygmasih ada di muka bumi ini....he3 poyo jek ayat...


ok la...di sini aku sisipkan sedikit gambar2 semasa aku berada di sana..






posing pelajar 'oversea'....



model katanya.....



semua budget model 'profesional'.....



hanya org2 yg berani saje boleh naik atas tue k...nmpak x aku..he3



kumpulan kencana pawana yg vough...



bergambar bersama zahid.....



before masuk gua tempurung...



kagum la tu konon...motif batik di situ.....








sesi lat. utk persembahan amal puspanita




semasa persembahan...




rumah puspanita yg kitorg tinggal utk beberapa hari...




apa yg pasti....jejak warisan kali ini meninggalkan banyak kenangan indah bt mereka yg pergi....dan apa yg aku sedari....budak2 kebudayaan nie semuanya gila camera....kak dalina GIGIH juga yg senantiasa jadi mangsa utk tangkap gambar...ha3

p/s: tak sabar rasanya nak join jejak warisan next year...

6 pengkritk ceritera duniaku:

azwan bamadhaj said...

satu perkataan je untuk describe korang semua......



BERANGAN..................

jumapx said...

ehmm...harusla berangan..he3

semua budget artis fofular katanya..

jumapx said...
This comment has been removed by the author.
Pjoyz xXx said...

Aku ada nampak korang time korang kat kellie's castle tu. time tu aku on da way nak pi tengok adik aku kar seri iskandar. naik bas ump baru yang kaler biru kuning tu kan. hahahahaha

jumapx said...

owh ya ke....ehm...bukan nak join skali he3

nyda said...

nampak cam peedot plak artis mase bergambar ngn zahid tu..huhuhu~

Popular Posts

Popular Posts since May 2010