Monday, July 14, 2008

tiada lagi post entri terbaru....

assalamualaikum semua...

kat sini aku nak bt pengumuman tergempar...ala2 akuan yg di buat oleh subramaniam...he3
tapi tak de lah sampai buat pengakuan ke 2 kan....hu3

utk penetahuan pembaca blog dan juga rakan2 kesayangan aq yg membaca blog yg tidak seberapa ini....buat masa sekarang....tiada entri2 baru yg akan menyusul setiap hari seperti sebelum ini...hal ini kerana aku terlalu busy...byk benda nak kena buat....lagi pun azam baru aku...aku nak jaga study aq dulu baru bt benda lain...lagi pun laptop aq masih dalam 'icu'.....entah bila aku nak merawat dia semula...rindu gak lah...hu3 nak bt mcm mana...cuti lepas bukan tak nak baiki laptop...tapi malas nak pergi low yat sorg2.....so skrg dia ada kat rumah aq....dis week matbe klu aq tak busy br blk puchong....motif di situ..cerita pasal laptop rosak macam perlu je kan...he3

dan apa yg aku terkilan gak...aq tak dpt nak tulis entri pasal politik yg begitu hangat sekarang nie....bermula dari isu minyak-isu lompat parti-isu tukar kerajaan-kes liwat anwar dan yg terbaru peralihan kuasa PM 2010....

aku sebenarnya rindu nak menulis entri2 yg best2 nie...terlalu banyak kat dalam otak aku sekrang...tapi nak bt mcm mana..kekangan masa dan ketiadaan laptop menyebabkan hajat aku tue terbantut....

walauapapun....aq akan cuba utk post kan entri2 terbaru aku k....khas utk semua yg sudi membaca dan singgah ke alif ba ta duniaku ini....

ok la....sampai sini saje....jumpa lg di lain waktue....love u ollz semua...



0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010