Tuesday, August 26, 2008

entri ke 200...




ya...ini adalah entri ke 200 aq...


selama bergelar bloger sejak lebih kurang 9 bulan yang lepas....


satu usia yang agak mentah...masih banyak yang kurang di sana sini....ilmu masih ku cari utk menghasilkan entri yang bagus...


banyak komen yang aku terima...tak kisah la dari ruangan komen dlm blog ini ataupun secara direct kat aq...tapi aku terima semuanya sebagai satu pengajaran utk aku perbaiki lagi apa yang perlu...bukan semua orang sempurna...


semoga aku mampu untuk terus menulis....dan tidak membiarkan blog yang aku sayang ini terbengkalai bak blog2 rakan2 aku yang ada blog tapi malas nak update...dan ada juga rakanku yang suka men'delete' blog sendiri...(oopps ter'fire' yusree pulak) tak faham...hu3 lepas tue nak bt blog br lg....ehmm suka hati lah...yang penting korang bahagia...





apa yang paling penting....

aku menulis bukan kerna nama...

aku menulis kerna diri ini...

yang suka meluah kata hati...





0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010