Saturday, August 30, 2008

test yang berlambak~

dia week minggu test sedunia utk UMP....

aku?

ada 4 test....

tertekan yang teramat sangat....

selasa: islamic institution
rabu: soil mechanic and geology
khamis: theory of structure
jumaat: fluid mechanics

hancur....

itu yang mampu aku respon utk test yang telah aku jawap....

kantoi...

kantoi apa? utk paper theory of structure.....

aku terbawa sehelai nota time test paper tue...then aku selitkan kat handset aq....kecil je kertas tue....

tak tiru pun....sebab note tue tak berguna pape pun....aku tak dapat jawab dgn baik...satu soalan dpd 2 soalan aku tak jawap....soalan ke2 pun xhabis jwp...matilah aku dpt 0 marks....hu3

after habis test...aku terlupa nak ambil handset n note yg aku selitkan kat handset aq...kat laci meja...

then,

bila aku teringatkan handset aq....aq pun pergi ke dewan kuliah tue utk amik handset dgn perasaa cuak...kantoi sudah....hu3

lecture n bdk kuliah aku masih ada kat situ....aku dengan slumber masuk dan mencari handset aq...

nak tau apa jadi....?

handset tue dah berada di tangan en.faizal...lecture aq....

en.faizal: jumain awak cari nie ke...
aku: hanya menganggukkan kepala tanda iya....(dalam hati bercampur2 perasaan)
en.faizal: siap bw toyol lagi...
aku: dengan slumber sengal aku terus ambil handset aq tanpa cakap apa2 kat en.faizal...then terus blah.....

ya allah....malunya....rasa bersalah pun ada....xmampu utk aku jelaskan perkara sebenar....aku tak tiru pun....demi allah...aku boleh siap bersumpah lagi ala2 saiful bukhari laha tue....dan juga ala2 sumpah najib dan tajol rosli....

namaku sudah tercemar dek perkara bodoh nie...he3 tue la...tak pandai nak meniru nak bw note gak....hu3 sengal tahap gaban...

ingatkan nak jumpa dia ari jumaat tue...tapi....takut lak....hu3

kalau aku jelaskan semua pun mesti en.faizal tak kan percaya....

lebih baik...

senyap...

apa yang menyentapkan aku....bila en.faizal memokan kepada pelajar tahun 3 fakulti aq....ini memo nya...



Good Day..
Your TEST 1 will be held on:

Date : 03/09/08 Time : 12.00pm - 1.30pm
Venue : YDK14

Topics cover :
Chapter 1 - Moment Redistribution and Design of Beam
Chapter 2 - Analysis of Frame and Design of Column

Please bring your OWN BS 8110 Part 1:1997 ...

NO toyol-toyol ok!!!

** Bulan pose hantu sume kena ikat.. kalo u all bawak jugak TOYOL, u all la HANTU tu..;P
"Something is better than nothing"
--------------------------------------------
Mohd Faizal Bin Md Jaafar
Lecturer Faculty of Civil Engineering and Earth Resources
--------------------------------------------
pengalaman yang pastinya aku ingat sampai bila2~

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010