Thursday, September 18, 2008

sekali lagi berwajah baru...

assalamualikum...

inilah dia...blog aq berwajah baru...anda tidak salah masuk blog...ini blog jumapx.blogspot.com k...he3

kenapa tukar blog?

alkisahnya kerana coding layout blog aku sbelum nie ada problem...tention je stiap kali buka blog ada error...

mesti korang yg slalu buka blog aq pun akan maki hamun blog aq sebab kena tekan byk kali di sebabkan error yg bodoh tue....

lagi pun...ramai gak org yg respon dgn wajah blog aq yg lepas sbb terlalu sarat...maka aku membuat keputusan di bulan yang mulia ini untuk mengubah wajah blog aq nie...

so inilah hasilnya...susah gak nak cari yg berkenan di hati...sebab aku memang jenis memilih tak kisah lah dlm apa2 pun...terutama sekali dalam memilih pasangan ha3

semoga anda suka dgn wajah baru blog aku yg aku kira lebih simple dan sedap mata memandang...

salam ramadhan~


p/s: baru berhajat nak tukar layout blog
time ulang tahun aku jadi bloggers...he3
tapi nak bt mcm mn..hu3


6 pengkritk ceritera duniaku:

silly spilt said...

nice layout la jumain..ske2..hehehe...

Ruzzaida said...

akak br je nk letak layout ni..
jumain da amik dulu..
tahniah2!!

azwan bamadhaj said...

nice layout..

tapi lebih cantik kalau peribadi pun bertukar sekali...

erm???

jumapx said...

to jue

tq...

to kak ida...

he3 sape cpt dia yg dpt ha3

to abg wan...

ehmm...tukar skali la tue...peribadi pun dah tukar skrg...ha3



salam ramadhan~

nyda said...

uwie..blog dier berwajah baru
simple but nice
suke la design header dier
huhuhu~

jumapx said...

to kak nida...
tue la...
sy pnat cr yg simple but nice....he3
akhirnya jumpa yg nie...so trus jd kan layout blog ha3


salam ramadhan~

Popular Posts

Popular Posts since May 2010