Saturday, September 20, 2008

transformasi M40...

assalamualikum w.r.t...

alkisahnya begini...pada hari rabu yang lepas...kami serumah telah gigih utk memasang tikar di dalam rumah kitorang...

maka...di pagi hari rabu...di sebabkan cuti nuzul al-quran...maka semua gigih utk menjadi eric casa impian utk mengubah lantai rumah m40 kepada bertikar...

daoz selaku ketua rumah yang gigih telah membeli segulung tikar yang berwarna coklet...

maka inilah sebahagian kebahagian kitorang memasang tikar...he3




semua gigih nak pasang tikar katanya...he3



khalis pun turut membantu...sebagai penduduk tetap rumah m40



kasut2 yang berlambak kat dalam rumah di keluarkan....tgk la kasut2 bdk laki...ingat bdk pompuan je yg byk kasut...hehehe..



inilah tikar kitorang...comel x?



nie lah wajah2 bdk rumah m40....sume comel2 belaka...tapi khalis tetap nak menyibuk...tak faham...hehehe



eh...mcm xckup orang jek...owh...en azim xde lak...coz dia kuar jap time nie...sorry azim...ko je xde...hu3



nie la muka roomet aq...daoz namanya...sangat rajin kemas bilik...ye lah ketua rumah katanya...hehehe...

itulah serba sedikit gambar yang dapat aku kongsi utk korang semua....k...

salam ramadhan~



p/s:tak sabar nak tengok
transformasi seterusnya...
katanya ahad nie...hu3

3 pengkritk ceritera duniaku:

patungcendana said...

bila I nak gi tengok tikar getah u all ni...err...enviromenntal friendly ke tak?..

Kadrieana Zahiera Yasin said...

heremmm....meletops lah jugak...tapi time nie mak hayam tak tulun pun...wakakkakakak...larikkkkkkkkkkkkkkkkk

Daoz said...

haha crop gmbar nmpk.xkasi can nk tgok bulu kaki.wakakaka.spae nk tgok dtg blog i.

Popular Posts

Popular Posts since May 2010