Tuesday, October 21, 2008

bosan.penat.letih




aku bosan... penat... letih... aku sendiri pun tak mengerti.... tapi... aku harus lalui semua dengan tabah.... ini masa depanku... yang akan mengubah aku menjadi seseorang... tapi... aku cukup bosan... menyeksa diri dengan semua ini... ini bukan impian ku... ini bukannya yang ku mahu... namun inilah dunia... dunia fatamorgana... yang harus aku terima... dalam mencari siapa kita sebenar... demi mereka... aku terus gagahi langkah... meski kutahu... kaki ku bukan di bumi... tanganku bukan di langit... kerana ku tahu... harapan mereka sangat menggunung... menunggu aku untuk membawa mereka ke syurga dunia.... biarlah penat ini aku lalui... letih ini aku gagahi... kerana ku tahu... semuanya hanya dunia... bosan.penat.letih dengan karenah dunia... aku terus tertipu~


p/s:tertekan dgn test yg berlambak hu3
mcm ikan kat pasar lak test dis week khua3


click HERE to view my recent rank and do vote for me k!


6 pengkritk ceritera duniaku:

maoh said...

senang tak kan wujud kalau tak ada susah...

axim said...

ehhh..tu macam gambar dari blog meero akungantaro...

jumapx said...

to maoh...
ehmmm...berfikir sekejap...

to axim...
i don't from where i amik gambar tue...dah lupa lak...hu3
sory klu i teramik tanpa izin tuan empunya...hu3

WanHidayat said...

Salam dik....nape???, sabar ek, bila kita berhadapan dgn manusia, inilah antara yang kita perlu hadapi...kita kena sentiasa ingat betapa manusia ada hati dan perasaan...bernafsu....

dik kena terus bersabar....jalan untuk keluar dari segalanya....tapi beringat juga betapa sbar itu ada limitasinya...

selamat maju jaya dan ceria2 lah selalu...

patungcendana said...

bosan, penat, letih...still, life goes on...

jumapx said...

to abg dayat...
sabar je la...he3

to patung cendana yg propa...
betul tue mdm...he3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010