Monday, October 27, 2008

dinner kebudayaan 2008

assalamualaikum....

pada hari sabtu yang lepas....bersamaan 25 november 2008 telah di adakan anual gran meeting/ dinner kebudayaan 2008...yang di adakan di HOTEL VISTANA....

di sebabkan jari aku yang terlalu malas nak menulis...maka aku hanya mampu utk berkongsi gambar2 yg sempat aku edit...he3


inilah barisan mantan dan MT baru...
gambar atas...barisan MT 07/08
gambar bawah...barisan MT 08/09
tahniah aku ucapkan k....

mereka2 yang berangan diva malam tue ha3



lagi gambar berangan~....ha3
gambar kat tepi aku n tito...
gambar 2 lagi tu la gambar2 mereka2 yg tak tau malu he3


suasana sekitar dinner....meriahkan...


aku bersama wanita2 yang mmg DIVA n MELETOP mlm tue ha3



persembahan malam tue...
persembahan dari orchestra...
dan juga MT 07/08...
tersentuh kejap perasaan time MT 07/08 bt persembahan dorang hu3


inilah dia KING N QUEEN mlm tue...he3
mcm queen je dua2 he3 (sory khalis gurau jek)
memang meletop la pakaian dorg mlm tue...
lain dari yg lain...he3
gambar dua lagi tu my GF he3
kak yunika yg berbaju hitam...
n yuyun yg kat ats tue....
comel jek kan dorg...he3


gambar2 yg sempat aku masukkan....
banyak sebenarnya...
tapi ini je la yg dpt aku kongsi utk orang semua....

secara keseluruhannya...dinner malam tue memang best la...dengan tema hitam.putih n ungu....dengn makanan yang best sesuai la byr mahal2 kan...he3

apa2 pun aku nak ucapkan tahniah pada MT yg baru...dan tahniah gak kepada MT lama sebab telah berjaya sedikit sebanyak membawa perubahan kepada kelab kebudayaan ini...

semoga kelab kebudayaan akn terus maju di masa depan...he3


p/s: pergi gak aku walaupun pada awalnya...
malas jek nak pergi dinner nie...he3


click HERE to view my recent rank and do vote for me k!


12 pengkritk ceritera duniaku:

intania said...

cet. ko nyer dinner ke mlm tuh?
aku ade kat sane mase tuh. mase nk masok nmpk bas ump 4 buah. tnye ump ade ape kat sane. org sane ckp ade dinner. cet. klo aku taw ko aku da nek g ngintai. hohhoho. cam meriah jew

jumapx said...

hahaha..ya ke....
sape suru ko xnak bt muka tak malu g jenguk...
klu tak aku jemput ko skali hahahaha

Ruzzaida said...

hehe..
mmg diva sgt..
kitorg la kan..
dak tarian mmg suka berlagak diva..
haha

jumapx said...

kenala bdk tarian berlagak diva...
kitorang kan meletop...hahahaha

senandika pun 2x5 je kak...he3

nyda said...

pergh..
DIVA n MELETOP gitu
ahakss
hehe~

azwan bamadhaj said...

pergh.....


MELETOP...................

jumapx said...

to kak nida...
nak bt mcm mn kan..
dah mmg diva lg meletop mlm tue...he3

to abg wan...
bergegar gak la hotel vistana tue hahahaha

maoh said...

dah tu nama diva. haruzla melethop..!
hmm, ada ke diva x meletop..??
persoalan disitu...

budak_ORGANIK said...

maoh..ade jer diva tak meletop...

DIVA VERANGANZZZ.....

jumapx said...

hahaha....
meletop tak meletop kena tgk org la ek...

klu mcm aq tue meletop lg vazz la kan...hahahaha

(* salan satu contoh diva veranganz...hahahah)

FendyHekka said...

aku kompius dgn org2 yg memakai topi dalam gambar ko tuh...

jumapx said...

nape confius?
eh! lupa lak abg fendy kan mmg sentiasa confius oppsss...

Popular Posts

Popular Posts since May 2010