Friday, October 17, 2008

malas Or kreatif?


alkisahnya begini....pada hari rabu yang lepas...time class bi...mcm biasa la...class yang paling budak class aku suka sebab leh jumpa miss intan yang kiut...he3

maka time miss intan suru tulis nama group utk praktikal meeting...miss intan suruh tulis nama kat satu kertas je...tapi di sebabkan kedegilan dan kemalasan budak2 lelaki class aku (semua bdk laki pun)...maka semua tulis kat kertas masing2...

then miss intan tak nak...pe lagi keluar la idea yg kreatif....aku stapler kan kertas tue...gabung jadi satu...he3

miss intan tention je dgn kitorang...tapi tak pe miss intan supporting habis...he3




kreatif tak kreatif? hahaha...sangat malas ok budak2 nie...he3 termasuh aku la...he3


p/s: ntah pa pe aku bg masuk entri nie hu3
lantak la yg ptg update kan...he3



click HERE to view my recent rank and do vote for me k!



4 pengkritk ceritera duniaku:

patungcendana said...

huhuhu...nasib baik miss intan, kalau i sure u kena BULI BALIK!!!!!

nyda said...

hohoho...kreatifnye korang
hehehe~

wanhidayat said...

Salam dik....sebok berperang poster ke????. lagu tema... i loikee!!!

jumapx said...

to patung cendana...
ala tue klu mdm he3

to kak nida...
hahaha kreatif la sgt kan...hu3

to abg dayat...
wslm abg dayat...xde la sibok berperang poster pun hu3 lagu tema pe?

Popular Posts

Popular Posts since May 2010