Friday, October 24, 2008

meeting + raya UMP...

assalamualaikum semua....

salam blogger aku ucapkan (macam pelik je bunyinya...he3)

pada hari khamis yang lepas(semalam)....kami (bdk class aku iaitu A23)...ada meeting english...iaitu asessment la utk english nie....so...setiap group akan buat meeting 'tipu2'....

hari tue semua bdk class aku berpakaian ala2 seorang engineer sebenar...meeting untuk menghadiri projek besar...he3 (propa jek)...

so...nie sedikit picture aku nak kongsi kat korang semua...entri2 kali ini aku lebih gemar kita berkongsi gambar...bak kata pepatah...sesebuah gambar mampu memberi pelbagai cerita di sebaliknya...(ehmmm. ya ke...?)



nie lah suasana meeting 'tipu' yang di adakan....tapi kat belakang..kitorang giler dukk bergambar sana sini...hahaha..tention je miss intan dgn kitorg...gambar sebelah atas kanan tue...aku dengan aizat....'driver' setia aku he3



atas sebelah kiri....akim,aku n suren...
atas sebelah kanan....suren,aizat n afiq aiman...
bawah kiri skali...suren n salam...
yg lain tue gambar candid....

gambar giler bdk class aku....




lepas dah habis meeting....kitorang sempat lagi tangkap gambar demi untuk memenuhi hajat miss intan...katanya nak gambar bersama2....
gambar 2 orang tu akim n miss intan...he3
saje je letak mcm tue...


nie lah dia kerabat budak class aku yang memang sempoi n gempak giler....
semua jantan2 terhangat di pasaran...hahaha


then,,...kitorang bt surprise kat bala n suren....kitorang bagi dorg kat deepavali....kan isnin nie dah deepavali...he3 semuanya plan jahi losz yg bt...he3 aku juz tulis je kad deepavali tue...aku ingatkan apa la kad yg jahi suru aku 'hias' tue...rupanya nak bg kad kat suren bala...he3



HAPPY DEWALI to bala n suren...
hope dis dewali will bring more happiness in ur life...

lepas tue...kitorang semua beramai-ramai pergi ke dewan UMP....untuk jamuan hari raya ump....memang meriah giler....ramai giler budak ump turun...yer la,..kalau pasal makan nie memang bdk ump no.1 la...tapi pasal aktiviti lain...sory la...berapa kerat je yg akan datang...termasuk la aku...hu3

duk tengah jalan2...merayau sekitar dalam dewan utk mencari makanan yang sedap utk di makan...tetiba org JHEPA tanya dah makan ke belum...kitorang pun kt belum la...then terus dia suruh kitorang duk kat meja VIP yang masih kosong...aku apa lagi...terus la duduk...he3 fuhhh..memang melantak habis la aku...aku,coben,aiman n akim...kat meja VIP tu dgn bdk2 dip komputer...



nie la dia makanan kat meja VIP tue....sedap giler....lagi2 pencuci mulut tue...tapi aku lupa la nama dia...he3


gambar sebelah kiri atas...suren,aku,coben n aiman...
sebelah bawah kiri...akim,aku,coben n aiman..
sebelah kanan atas sekali...gerai PERKASA...JOHAN..gerai paling lawa....
yang bawah tue datuk NC...




candid budak2 class aku tgh makan2....he3

memang kenyang gila la aku time nie...kalau boleh mcm nak tapau je makanan2 tue...hu3 tapi nasib baik tak boleh...kitorang pun cepat2 nak balik sebab banyak giler kerja nak bt time tue...hu3

hari ni memang aku seronok giler la....walaupun ada tertekan sedikit dengan masalah peribadi....hu3

ok la,...sampai sini je coretan alif ba ta duniaku...nanatikan entri aku yang seterusnya k...

teruskan setia bersama alif ba ta duniaku...


p/s: tention+happy = ......?


click HERE to view my recent rank and do vote for me k!




4 pengkritk ceritera duniaku:

maoh said...

ahaks.... posting ala2 fusion... bleh plak main cantum2... meriah...

jumapx said...

hahahaha,,...
meriah kan...

zaman dah berubah~

apa salah zaman? he3

dr.anonymous said...

macam kenal je the guy yg kat first pic tu..aie kan tu??

jumapx said...

a'ah...
mmg aie pun...
kenal ke?

Popular Posts

Popular Posts since May 2010