Monday, October 13, 2008

open house: aku tertipu!!!

assalamualaikum kepada semua yang masih sudi membaca blog aku....

sebelum itu aku nak wish tq banyak2 kepada yang sudi mengundi blog aku di TOP 100 MALAYSIAN BLOG SITE...hehehe...ketika ini aku berada di ranking ke 34....he3

baiklah..aku teruskan dengan cite aku selanjutnya....

alkisahnya begini...di petang sabtu yang memboringkan...maka aku pun pergilah melelapkan mata ku untuk tidor ptg...sebab aku dah terlalu boring...so adalah baiknya aku tido lagi bez...he3

maka dalam kul 5 lebih...datangla seorang jejaka yang hansem(hansem ke? ha3) mengejutkan aku dari lena...hu3 kacau betul la...he3

rupa2nya....coben datang coz dia nak ajak aku pg ke OPEN HOUSE MISS INTAN (lecture english aku yang comel lg kiut he) katanya iqmal bagi tau dia...sian sebab xramai org yg datang...aku pun dengan hati yang terbuka pun bersiap utk pergi ke rumah miss intan bersama coben...

korang nak tau...aku n coben naik motor g sana...then aku sebenarnya tak berani nak naik motor kat highway....hu3 kat jalan2 biasa ye lah...tapi demi miss intan ku berani jua...ha3 laha je ayat aku...

maka aku,coben,acap n paku pun berkonvoi la pg ke rumah miss intan...


rumah baru miss intan

sesampainya di rumah miss intan...nak tau pe yang terjadi?


aq n coben...

aq melihat sebuah lori besar tgh gigih mengangkat barang...dan kelihatan kelibat apiz sedang gigih mengangkay barang....manakala iqmal lak tersenyum melihat kitorang....hu3

rupa2nya...miss intan pindah rumah...tue yg ada lori besar tue....

maknanya...bukan OPEN HOUSE la....tapi pindah house...hu3 iqmal n apiz mmg nak kena...hu3

tapi tak pe la...ada la gak kitorang membantu sikit2....he3





acting membantu la konon...ha3
iqmal,acap,apiz n paku


wah rajinnya acap n paku...mcm xpcaya lak paku serajin itu he3

kesengalan paku....ha3

lepas habis sesi kemas mengemas...(kemas ke? he3) maka kitorang pun balik ump...hu3 miss intan hanya menjamu kami kuih raya yang masuk angin....ehhh bukanlah biskut raya yang sedap...he3 sory miss...gurau jekk...

then...sampai ump aku n coben tersu pg astaka...sebab ada perta tanglung....sangat meriah ok pesta tanglung hari nie....dan aku dengar bdk2 nie leh dapat sampai rm10k utk event sebesar ini....tapi mmg solute la dgn bdk2 cina nie...hu3 tahniah aku ucapkan...

fa n wani...aku sempat lepak dgn dorg...
biasalah coben nak cepat blk sebab nak jumpa fa...ha3
kantoi coben...he3


ha...kantoi sudah....ha3




nie time dah hbis dah...budak2 ajk nie gigih mengemas...hu3


p/s:ehmmm...nanti aku update gambar seterusnya k...he3




click HERE to view my recent rank and do vote for me k!


3 pengkritk ceritera duniaku:

WanHidayat said...

Salam dik...maaf bebabyak sbb tak sempat jumpe...i was in hurry last time....jumpe Law pun sungguh kebetulan...insyaAllah. umur panjang dan murah rezeki kita pasti akan bertemu lagi....jumpe reramai dan abg belanja...nak tak???

selamat Hari Raya dan study lah rerajin untuk diri anda...dan masa depan...

jumapx said...

wslm...
owh ya ke...
xpe la...mungkin xde rezki utk kt bertemu....hu3

ehmmm...ok je klu sbut pasal blanja nie...he3

ok abg dayat..tq 4 ur advise..

salam syawal~

amMal said...

fa kapel ngan coben ke?hoho~~

Popular Posts

Popular Posts since May 2010