Monday, November 10, 2008

pengakhiran sem 1 tahun 2...

assalamualaikum kepada semua...
hari ini secara rasminya aku telah pun tamat menjalani pembelajaran sem 1 tahun 2....
dan tadi aku telah selesai menjawab paper killer iaitu theory of structure...

mcm biasa la...memang susah giler...aku jawab apa yang aku termampu jek...
aku pasrah kalau kena repeat pun....
nak buat macam mana...kalau dah takdirnya...
tapi aku harap aku lulus la ek...
so boleh la aku meneruskan study aku tanpa ada tersekat2..
yer la...2 paper tue tak leh amik sem depan...klu tak lulus paper theory of structure nie...
tue tak campur lak paper fluid aku yang suam2 kuku je aku jawab tempoh hari...kalau dua2 paper nie tak lulus...alamatnya 3 paper la aku tak leh amik sem depan...mati la aku...khua3

ptg nie aku nak balik puchong...
jumpa family aku...
terasa rindu dgn mereka...
tapi aku balik juz sampai 14 nov nie...
sebab aku ada latihan debat...
royal debate kan dah nak dekat...
so kena la berlatih...
dan bln 12 nie pun aku akan berada di bumi UMP lagi...
sebab aku adalah salah seorang team produksi teater ump kali ini...
aku dapat bahagian publisiti dan tugas2 khas...mati la...sentap gak dapat bahagian nie...dah la aq 2 orang je untuk bahagian publisiti...dgn seorg bdk pompuan..tak kenal pun hu3...

ok lah aku dah nak naik bus dah nie...
dah pukul 4.15..bus aku kul 5 p.m...

ok semua...
sampai jumpa lagi...
owh ya...
selama aku balik rumah...
tak kan ada entri baru tau...
so tunggu la 14 nov...


p/s: selamat bercuti bt semua bdk2 ump






click HERE to view my recent rank and do vote for me k!

3 pengkritk ceritera duniaku:

Raja Azrul said...

ok jumain..

kita jumpa kat UMP nanti..latihan debat..hehehehe (gelak syaitan)

FendyHekka said...

motif balik xnk juper aku? ha3... weh xyah ar training utk royaltuh... bukan menang pun... Larikkkkk...

Kadrieana Zahiera Yasin said...

dah nak jumpa dah pun

Popular Posts

Popular Posts since May 2010