Monday, January 26, 2009

apy chinese new year 2009

assalamualaikum & salam sejahtera...
semoga sentiasa di rahmati dan di berkati olehNYA....

i juz nak wish apy chinese new year to all my frends yang menyambut tahun baru china...terutamanya LAW KOK SIN dan juga bdk2 fakulti aku...(ramai pulak...tak tersenarai...he3)

so semoga tahun baru nie membawa seribu makna utk anda ok...semoga lebih banyak 'ong' he3

ok lah...
aku pun nak wish cuti utk mereka2 yg bercuti...
semoga cuti nie dpt di gunakan utk bersama keluarga yg tercinta~

hari nie aku balik rumah...kat puchong...
aku balik dgn abg azril...
naik kelisa express he3
minyak kongsi2....
tol je yg di sponser...hampehhh...hu3

ok la...
sampai sini...
dah nak gerak dah...
bye....

2 pengkritk ceritera duniaku:

WanHidayat said...

Salam dik....hahahaha...cepatnya update ek...

Ingat...mcm abg pesan...debat2 jugak...study jgn tinggal...jgn letak study number 2....

kalau boleh seiringkan lah....apa2 pun abg doakan yang terbaik untuk semua di UMP....

Maaf sbb tak dapat nak smbang lama2...masa yang singkat...insyaAllah, next time kita jumpe lagi....

jumapx said...

wslm...
xtau apa nak update...
tue yg gigih update tue he3

ehmmm...
ingtla...
sentiasa ingt pesanan abg dayat he3
(pesanan yg dah boleh lekat dlm ingatan sebab selalu memesan he3)
tq

tue la pasal...
kejap je jumpa...
nak borak lama2 pun xsempat...

xpe...
bln 4 nie...
abg dayat pindah smnjungkan...
ada byk masa lg...

Popular Posts

Popular Posts since May 2010