Monday, January 19, 2009

asimilation nigth

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua...
semoga sentiasa di rahmati dan di berkati olehNYA...

untuk pengetahuan anda semua...
UMP baru2 nie telah pun menerima beberapa pelajar dari china untuk melanjutkan pelajaran mereka di UMP...

maka dalam minggu induksi siswa bdk china nie...
ada satu slot iaitu asimilation night yang mana pada malam tersebut di adakan persembahan kebudayaan bagi memperkenalkan budaya2 yang ada di malaysia...

seperti biasa tarian kencana pawana di jemput untuk membuat 2 persembahan iaitu zapin n sewang...so aku menari utk sewang he3

aku malas nak tulis dah nie...
sebab byk lg benda aku nak buat...
lagi pun ada beberapa entri lg yg menunggu utk di post kn...hu3

so..
nie adalah sedikit gambar utk aku kongsi dgn korg he3...




malam tue tetiba je rasa puas sgt menari sewang sbb dpt sambuatn yg menghangatkan dpd penonton (tapi masih tetap xdpt menandingi kehangatan time makan malam graduasi ke 3 UMP he3)


p/s: tq gambar yg telah di edit oleh abg ajid he3 slumber je post kat blog sendiri kan...he3


0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010