Tuesday, January 20, 2009

CNY 09 UMP...

Assalamualikum & salam sejahtera...
semoga hari ini lebih baik dari semalam...

pada hari sabtu yang lepas...
iaitu bersamaan 17 januari 09
saketriat cina telah mengadakan satu party tahun baru cina 2009
bertempat di astaka UMP...

maka seperti biasa...
kencana pawana di jemput utk membuat persembahan...
di sebabkan mereka nak tarian moden...
maka kami pun telah memilih tarian timang burung yang telah di modenkan...
ala kitorg tiru ala2 final time so you think you can dance season 1...he3
tenaga pengajarnya en.KHALIS he3 (garang gila khalis mengajar ha3 propa jek)

so...
aku pun skrg nie lebih suka mempamerkan gambar dr menulis he3
nie adalah antara gambar yg sempat di edit oleh aku dan 3 gambar lagi aku amik dr blog kencana pawana he3
malas nak edit2 gambar lg...(sebab gambar2 aku pun dah byk aku edit he3)

semasa sesi latihan & reheasel...
gigih!!!



sesi solek menyolek berlangsung...
semua gigih 'menghodohkan' diri sendiri...ha3
tapi aku n daoz ada juru make up sendiri (ko mampu?)
siapa dia biarlah rahsia he3


pose jgn tak pose...
tapi che am paling 'daring' pose semasa gambar..
xboleh tahan he3



wajah2 aku...
sebelum sehingga la siap di make up...he3
(mesti ada yang duk mula mengutuk la tue hu3)


pose khas ala2 ANTM utk
pembaca blog aku ;)

walauapapun...aku memang enjoy giler malam tue...
nie la pertama kali aku rasa kitorg bt persembahan moden dance...
memang gempak walaupun hanya 2 minit lebih saje...hu3

harap2 lepas nie ada lagi persembahan moden dance...hopefully...

ok la...
dapat gak aku post entri nie...
lepas nie entri AJL23 lak...hu3 (w/pun lambat teap gak nak update)
nantikan k...

salam sayang dr
alif ba ta duniaku~

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010