Wednesday, February 4, 2009

aku dan kuala lumpur

Assalamualaikum...& salam sejahtera...
semoga hari-hari anda di selubungi dengan kerahmatan dariNYA...

aku dan kuala lumpur...
aku cinta akan dia...
aku tidak tahu mengapa...
bila aku melihat bangun megah sini sana...
membuat aku tertarik...
dan pastinya suatu hari nanti...
akan ada bangunan di kuala lumpur...
aku adalah juruteranya....
ah! angan-angan...
ada-ada saja aku ini...
walaupun...
ada yang membenci kuala lumpur...
dengan pekikan kota yang tiada henti...
kehidupan manusia yang sibuk mengejar dunia...
hati aku tetap cinta kuala lumpur...
meski bukan tempat bumi aku di lahirkan...

merepak je aku ini...
nak di pendekkan cerita...
pada hari sabtu yang lepas...
satu gathering 'senandika' la boleh di gelar sebegitu...
actually...
gathering nie hanya antara abg azril,abg pidut,kak mel,abg wan n abg raja...
namun di sebabkan abg azril telah meng'hebohkan' kat kitorg...
maka kitorg pun nak join sekali...
ye lah...
time tue pun semua masih bercuti lagi...he3
maka gathering besar-besaran pun di adakan...

tentatif:
  • berkumpul di time square (jadual waktu tidak dapat di ikuti..kerana semua datang bukan pada masanya...org yang di rai pun jua datang lambat...he3)
  • then...sementara menunggu kak mel,abg wan n abg raja....kitorg makan jap...alas perut kat food court.
  • lepas tue jalan2 jap kat time square tue...
  • main bowling...best giler...he3 junior vs senior
  • makan lagi kat food court...lunch katanya..walaupun dah pukul 4 lebih...hu3
  • ke tasik titiwangsa..gigih gak dorg nak pg walaupu masa dah suntuk...
  • then..destinasi seterusnya....tengok teater kat DBP kompilasi koken:volume 1...tapi aku tak pergi tgk teater..aku balik rumah terus...sebabnya...tak perlu aku cerita...tapi dengar cite..teater tue best..ehmmm...terasa rugi lak tak pg tgk hu3

so...mcm biasa...aku akan selitkan gambar2...time kitorng gathering ari tue...he3



lepak2...sambil mengisi perut...he3



bowling time...senior vs junior...




keputusan bowling: junior kalah dgn teruk....semuanya salah che am...
berlagak di awal perlawanan...hu3



tasik titiwangsa.....

atas: wanita2 tulen
bawah: lelaki2 gagah :)

poster teater yg bdk2 nie tgk...



gambar kat teater...tak perlulah aku upload...sebab muka aku tak de pun kan..lagi pun aku tak pergi...hu3...

walau apa pun...aku seronok keluar kali nie...harap2...lepas nie selalu la kita bt gathering mcm nie...seronok sgt...he3


p/s: pada yang tak menyertai gathering nie...harap maaf..sebab semuanya di bt secara tak sengaja....lain kali kita bt lagi k...


0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010