Monday, February 2, 2009

convo + cherating

Assalamualaikum....salam sejahtera
semoga hari ini lebih baik dari hari semalam....

kali nie aku nak update ceritera convo kali ke-3 sidang 2 dan juga trip kitorg ke cherating after convo he3....
pagi sampai tengah hari kat dewan jubli perak....
then lepas habis convo...
pg lunch kat restoran taj
then petangnya ke cherating...
b4 balik ump
singgah kejap kat restoran santai kat t.lumpur...
sedap giler makanan dia...
tapi pelayan restoran yg amik order kitorg sgt laha~ hu3

nie sedikit gambar
utk di ceritakan...he3



sekitar convo kali ke-3 sidang ke-2
congratz to kak nida,kak dali dan kak noni...
semga berjaya pada masa hadapan...he3



makan2 kat restoran taj...yummy2...he3


sekitar pantai cherating yg havoc....meriah jek time kitorg smpai...mcm rugi jek tak mandi...tito sorg2 je yg gigih g mandi....


sampai2 jek makan ice cream yg di belanjan oleh yuyun...

tgh duduk2 berehat sambil berborak2...lalalala...



aksi melompat2 di pantai cherating...he3
please don't try it at home....ha3

seronok sgt time nie...memang satu trip yg happening tapi memenatkan...lepas mkn kat restoran santai tue....kete kitorg (aq,daoz,kak nida,dj n kak aina) sempat lg lepak2 kat TC jap...tapi mmg ramai giler org kat TC mlm tue...meriah jek...then jumpa bdk upm (adimastuli) bdk nari dorg...sbb esoknya nak dtg ump utk bertukar2 zapin katanya....

tapi yg menyedihkan ialah time kitorg tgh mkn kat restoran santai tue...kitorg terima berita buruk yg sorg bdk UMP di langgar kat depan highway ump....bdk pompuan....hu3 kenal gak la muka bdk tue....al-fatihah...semoga rohnya di cucuri rahmat....amin

ehmmm...itulah serba sedikit ceritera convo dan trip ke cherating...he3
till d end....
salam syg dr
alif ba ta duniaku~

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010