Sunday, February 15, 2009

debat NC 2009:::hari pertama


aku,Q n tito

Assalamualaikum...& salam sejahtera...
semoga hidup kita semua sentiasa di rahmati dan di berkati olehNYA...amin

hari pertama debat NC 2009...
aku simpulkan sebagai persembahan aku yang langsung tiada peningkatan...
penyakit membuat konsep yang laha serta penerangan konsep yang tidak jelas sejak royal sehingga ke debat NC nie tetap tak hilang...hu3

walaupun dapat memenangi ketiga2 perlawanan saringan hari pertama...
aku tidak pun rasa terlalu gembira...
sebab prestasi diri yang tidak memberangsangkan...
en.organik yang dah lama tidak turun berdebat tetap dewa dan diva...
crwon 2 kali...
yang paling menyentapkan...
Q sendiri pernah tercalon menjadi pendebat terbaik...
aku?
hanya pasrah dengan nasib aku...
harus ada perubahan or penambah baikkan dalam cara aku berdebat agaknya...hu3
sedih dan terkilan...
itu yang aku boleh simpulkan untuk hari pertama hu3

dan esok....
saringan terakhir sebelum terus ke separuh akhir...
di sebabkan hanya 10 team yang masuk maka tiadalah suku akhir...

dan team aku sudah pun meletakkan tiket utk ke separuh akhir...
tapi esok...
harap2 ada keajaiban untuk aku dan team aku...
dan mudah-mudahan melayakkan diri ke final...insyallah...



saringan pertama melawan PERKASA....


alif ba ta: ehmmm...susah gak team dgn diva organik tue...hu3 dan aku tak tau nape emo lak debat kali nie...hu3

6 pengkritk ceritera duniaku:

Otit said...

kamu masih belum memaksimakan kebolehan yang kamu ada.
ada banyak lagi potensi dalam diri kamu yang saya lihat.
cuma,mungkin kamu masih ada lagi kekangan atau konflik dalam diri yang menyebabkan potensi kamu tersekat.
teruskan belajar mencari diri kamu dan jangan terikat dengan mana-mana style..
nescaya kamu akan jadi pendebat yang hebat..

c h o c o l a t e i.c.e said...

agak2 aku dah bley wat tempahana cupcakes blOm.?

lalaLala.

jumapx said...

to tito

ok i will try my best...
utk memaksimakannya...hu3

to chocolateice
ehmmm...kena tempah dr skrg kot...ha3

budak_ORGANIK said...

amboi....

sentap seketika....takde pon pic aku..adakah unsur2 sabotaj disitu...

aku xde niat pon nk over dari jumain..aku lite2 jerr...mintak maaf yer juju...hehehe......


ape2 pon cuba lagi dlm debat nc tahun depan...time tu kompom aku dh xde...hohohohoh

càmí™ kurek2♥ said...

congratz to kebudayaan..good luck 4after this..

MASITA MD SHAH said...

congratz for johan!!
congratz jgk for best speaker final!!

Popular Posts

Popular Posts since May 2010