Monday, February 2, 2009

menjejaki sg.lembing

assalamualaikum & salam sejahtera
al-kisahnya aku ingin menitip sedikit gambar sewaktu aku menjejaki bumi sg.lembing...
yang di gembar gemburkan oleh mdm mala...
kononnya sg.lembing nie sgt menarik...
aku pun tak tau la apa yang menariknya kan...hu3
so ari jumaat sebelum cuti raya cina...
after semayang jumaat...
aku.mdm mala.daoz.tito.yusri.khalis....
gigih menjejaki sg.lembing...
sama2 la menikmati sedikit gmbar yg aku edit...
sedikit jek...
sbb aku masih belum transfer dr hanset aku yg laha...
tetiba tak leh nak detect...
harus tukar hanset (tak mampu lak hu3)




gambar2 yg lain...
nanti aku update...
atlest...
'assgment' mdm mala nie dah terbuat...he3
mdm...chantek tak gambar2 yg sy edit tue except gmbr kitorg berlima (sebab gambr tue khalis yg edit he3)


upload gambar baru
setelah berjaya transfer gambar dr hanset he3


cuba menghayati keindahan bumi sg.lembing







apa yang pasti...
semuanya berangan nak jadi model dan duta sg.lembing hu3


p/s: amacam mdm leh dpt A x?

3 pengkritk ceritera duniaku:

maoh said...

x lama lg mesti penduduk setempat pon dah bleh kenal sapa bdk2 ump tu ek... apa x nya slalu ada lwtn amal...

tentang ku... said...

meriah gmbr2...!!!

jumapx said...

to maoh...
tau xpe...
lpas nie confirm akan ada 'kerabat' sg. lembing yg berkenan kat kitorg...he3

to tentanku...
harusla meriah...tgk org la ha3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010