Monday, May 11, 2009

kau dan aku



aizat-kau dan aku

Kau dan aku adalah satu tak kira apa
Segala rintihan aku engkau
selalu ada
Biar kata memisah kita
Biarkan saja
Kerana terbiasa
Mengejar mimpi yang pasti
Akan aku sentiasa merasa
Kehilanganmu
Ku akan tunggu saat bertemu
Tiada henti walau di mana kita berdiri
dia dalam dunia ini
Biar sampai akhirnya nanti
Semua tak terang di mataku
Walau warnanya menyala
Ingin merasa namun tak akan cuba
Biar kata memisah kita
Biarkan saja
Kerana terbiasa
Akhirnya nanti…
Biar sampai akhirnya nanti
Wooo…
Biar sampai akhirnya nanti


lagu ni adalah lagu tema untuk drama merah putih dalam slot lagenda yang di tayangkan di tv3 dan tv9 pada pukul 4.30 (tv3) tv9 aku lupa...8.30pm kot...hu3

bila dengar macam best...so aku pun gigih la download...bes jugak lagu nie...he3

so jom layan...







p/s: cite nie best..dialog2 dia sgt sempoi dan kadang2 bt aku gelak...he3 tapi cite nie serius sbnearnya cuma di sampai dgn cara yang sempoi...aku rasa radiusone nie...memang menghasilkan drama2 yg bagus bagi aku....he3

1 pengkritk ceritera duniaku:

patungcendana said...

masa tayangan nya x sesuai dgn schedule harianku yang pack...huhuhu

Popular Posts

Popular Posts since May 2010