Thursday, June 25, 2009

short sem: selesai...

Assalamualaikum & salam sejahtera...
semoga hidup anda semua sentiasa bahagia di samping insan2 yang kita sayangi...amin


alhamdulillah...syukur pada ALLAH kerana dengan izinNYA dapat juga aku menjawab final exam semalam....walaupun agak kecewa kerana tidak menjawab dengan cemerlang...sekurang2nya aku sudah membuat yang terbaik untuk diri sendiri...

sekarang nie aku just nak siapkan project group aku je lagi...lepas tue aku dah boleh balik rumah dengan tenang...harap2 dapat siapkan dengan cepat...aku dah tak sabar nak balik rumah...yeah...home sweet home...

tak sangka habis juga akhirnya short sem aku nie...cuma berharap je dapat lulus dgn cemerlang...sebab bahaya juga kalau aku tak lepas subject nie...sia2 amik short sem....

tapi time dalam exam tue mmg rasa nak menjerit jek...sebab aku boleh lupa step2 nak buat soalan yg di beri...sedangkan soalan2 dia lebih kurang je dgn soalan final sebelum nie...tapi mungkin di sebabkan dalam hall exam yg sejuk tu membuat otak aku pun beku skali...tention betol...kalau tak leh jawab dgn jayanya....

dan yang menambahkan aku rasa jawapan2 aku tu salah ialah sebab bila aku jawab je ada je yg tak betul...sebab subject nie kita akan tahu kalau kita jawab salah...sbb ia berkait rapat dgn jawapan2 seterusnya...bila yang depan dah tak betul...mmg tak leh nak buat yg belakang la...sbb nilai2 dia semua kena dari cara kerja yg awal2 tue....aku pun dengan yakin buat je walaupun tahu jawapan aku tak betul...sebab lecture aku cakap...buat jek...yang ptg jawap...he3

so...aku hanya ada 1 week je utk duk rumah sebelum balik ke UMP lagi utk meneruskan perjalanan sbg seorang mahasiswa...yer...sem depan aku dah masuk TAHUN 3....ehmm...cabaran semakin besar di hadapan...mampukah aku melaluinya dgn sabar dan tenang....

dan dis week juga junior2 baru akan datang mendaftar ke bumi UMP yang tercinta...tahniah buat anda semua yang berjaya menerima masuk ke bumi UMP yang bertuah ini...selamat menjalani dunia baru sebagai seorang mahasiswa...

ok lah...sampai sini je kali nie...
entah la...skrg nie tiada nafsu nak update blog...
di sebabkan charger laptop yg rosak dan tak beli2 lagi yg baru...di tambah dgn internet yg tidak dapat di capai...sbb cable internet yg nak sambung ke laptop aku pun problem...tak leh nak detect hu3....habut...semua benda nak rosak....

sabor je la...
k la...
til d end...




alif ba ta: tak sabar nak bali ke rumah tercinta....

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010