Friday, October 16, 2009

GOOD LUCK to KENCANA PAWANA



*gambar ehsan daripada blog yusry. 








aku nak wish GOOD LUCK
untuk semua kerabat KENCANA PAWANA
yang akan berjuang di UKM sempena FESTARI 09
semoga anda semua dapat buat yang terbaik
jangan terlalu harapkan kemenangan
tapi yang penting
buat yang terbaik untuk diri,kumpulan dan UMP k...
sayang korang semua~

p/s: kepada penari perempuan yg pertama kali mewakili UMP
semoga dapat buat sehabis baik
ini perjuangan pertama UMP mewakilkan perempuan
dalam mana2 pertandingan tarian...











               










alif ba ta: Untuk tiga tahun berturut2...aku masih tidak pernah mewakili UMP dalam tarian...kerana tiada kesempatan dan rezeki...terkilan ada juga...sedih utk kali ini tidak dapat join bersama dengan mereka semua...apatah lagi..utk edisi FESTARI 09...yang mana edisi ini menghimpunkan 3 diva(daoz,yusry & tito) + azim & maoh...buat kali terkahir dalam pertandingan mana-mana tarian yang akan mendatang...kalau ada pun lagi hanya azim,maoh,aku n farid je la yang senior selepas nie...yang lain semua junior di tambah dgn bdk perempuan..tak mengapalah...mungkin tiada rezeki...hanya doa aku sentiasa ada bersama korang semua...dan kalau sempat...aku akan kesana juga utk bersama anda semua...sayang KENCANA PAWANA...muaaahhhh....*tetiba emo..motif sgt...ha3






3 pengkritk ceritera duniaku:

The Hobbit Frodo said...

naper ko x join sekali? bz exam ke? xper maybe xder rezeki. hehe gud luck tuk diorg ni ..


>>_____<<

The Hobbit Frodo said...

naper ko x join sekali? bz exam ke? xper maybe xder rezeki. hehe gud luck tuk diorg ni ..


>>_____<<

♥chentaMAYA™ said...

ala~
xpe!
nnti try lagi k!~

Popular Posts

Popular Posts since May 2010