Thursday, October 22, 2009

jalan oh jalan...











alif ba ta: gambar di atas adalah gambar salah satu projek jalan...maka...lecture highway 'kesayangan' aku...suruh kitorang propose jalan utk kitorang design...nie kira assignment utk kitorang la...10% markah nya...sehingga skrg...aku masih tengah bengong utk buat benda nie...sampai aku tak de mood nak buat benda lain...kiranya asgmnt dgn projek2 yg lain la...sbb aku tertekan buat benda nie...sepatutnya hantar isnin lepas....tapi semua buat tak tahu then konon2nya hantar jumaat nie...tapi bdk2 nie suka2 hati jek nak hantar hari isnin depan...sedangkan dia dah kata hantar jumaat..sbb kuliah aku kena hantar jumaat nie...maka aku pun buat2 tak tahu jugak...hantar hari isnin...yeah! smoga aku berjaya utk menyiapkannya...GOOD LUCK!!!

6 pengkritk ceritera duniaku:

eiza in the house.. said...

mcm belajar geografi jerk...

nuRuLain_zAiNi said...

berselirat je tgk gmbr jln tu..nge~

good luck!!

AyanaAsham said...

GL~:)

{lumut} said...

berusahalah..
lama dah aku usha blog ni..
tp ni 1st time drop komen..
suke blog ni..
al d best~

jumapx said...

to eiza...
xde la blajar geo sgt...juz nak tau contour dia jek yg mcm geo..he3

to nurulain...
tau xpe...tp thankz...

to ayana..
thankz ;)

to lumut...
owh terharu...thankz...he3 nape private kan blog...nak bc jugak...

Saz-e-La said...

nak akak tolong?? ehehheheh

Popular Posts

Popular Posts since May 2010