Saturday, October 3, 2009

MAJLIS KONVOKESYEN UMP kali ke-4.....

Assalamualaikum & salam sejahtera...
semoga hidup kita sentiasa di rahmati olehNYA...amin


hari nie adalah hari bersejarah buat semua bakal graduan UMP...kerana hari ini akan berlangsungnya MAJLIS KONVOKESYEN KOMEMORATIF kali ke-4 2009....

buat pertama kalinya....konvokesyen kali ke-4 ini akan di adakan di bumi Kampus Gambang,UMP setelah 3 konvo sebelum ini berlangsing di DEWAN JUBLI PERAK di kuantan...

dan buat julung2 kalinya jugak...Dewan Kompleks Sukan,UMP yang baru sahaja siap...yang mana boleh memuatkan lebih kurang 5000 orang....kalau tak silap aku la...berdasarkan sumber2 yg boleh di percayai...bakal menjadi saksi kepada hari bersejarah ini

maka...dengan itu...UMP membenarkan pelajar2 UMP untuk hadir ke Majlis bersejarah ini...kebiasaannya...hanya parents sahaja yang di benarkan masuk...namun UMP membuat sejarah tersendiri dgn membenarkan undergraduate student utk masuk sendiri menyaksikan hari bersejarah nie....

Assalamualaikum wbt dan Selamat Sejahtera,



Saudara/I yang dihormati,



Perkara di atas dan surat dari Pejabat Pendaftar bertarikh 30 September 2009 adalah dirujuk.



Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa kehadiran pelajar ke Majlis Konvokesyen UMP kali ke-4 adalah di WAJIBKAN kepada semua pelajar. Butiran majlis tersebut adalah seperti berikut:-



Tarikh : 03 Oktober 2009 (Sabtu)


Masa : 8.30 pagi


Tempat : Dewan Kompleks Sukan, UMP


Pakaian : Pakaian Kuliah/Long Suite


Semua pelajar adalah diminta untuk mendaftarkan kehadiran di kaunter pendaftaran di pintu masuk dewan. Kerjasama pelajar amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.



Sekian untuk makluman dan tindakan.



Pn. Noraini Binti Hamzah
Kolej Kediaman Pelajar 1
Universiti Malaysia Pahang (UMP)
E-mail: norainihamzah@ump.edu.my
Ext:1128


sabar je la...tapi yang pasti aku tak kan masuk ke dalam dewan tue...sbb aku xnak tercangak je dlm tue lama2....hu3 baru ingat nak pergi lepas dah beri scroll...so xde la tercangak awal kat sana...tapi nak buat mcm mana...ada jugak terasa teringin nak masuk...lagi2 dewan baru UMP tu mcm vouge je dgr cite...

apa2 pun...aku nak wish tahniah utk semua senior yang aku kenali...semoga anda semua terus berjaya hendaknya...amin



sekian...







alif ba ta: korang tau tak apa maksud KOMEMORATIF?

2 pengkritk ceritera duniaku:

WanHidayat said...

Hebat dan Tahniah sebab dapat menyaksikan dengan mata sendiri.... (Live View tuh!!!)

Dik...cantik tak dorang deco dewan tuh..teringin sgt nak tengok...u have some pics of that....

Share with me....

Your time will be soon dear...aja2 fighting!!!

jumapx said...

to abg dayat...
ala..tak sempat pun nak masuk dewan tue...sbb student yg ada kad jemputan je leh masuk...tapi ada gak la malam2 pg tgk...ok la jugak...nice...

gambar? tak byk la ambik...lagi2 dlm dewan...hu3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010