Tuesday, October 6, 2009

pembetulan info convo...

Assalamualaikum & salam sejahtera...
semoga hari-hari kita sentiasa di rahmati olehNYA...amin


sebelum aku meneruskan entri ini aku nak mengucapkan jutaan TAHNIAH buat semua senior2 aku yang telah konvo pada weekend lepas...seronok dapat berjumpa anda semua...terkenang segala kenangan bersama-sama dulu...hu3

gembira dan teruja tue mmg ada...tak sabar rasanya untuk graduate jugak...tapi aku yakin...masa aku juga akan tiba seperti mereka...dan tak sabar nak melihat parents gembira dengan segulung ijazah yang aku dapat...semuanya untuk mereka...hu3 dan yang paling aku tak sabar...insyallah...aku akan grad sama2 dgn DIA...he3

actually..entri ini adalah untuk membetulkan info entri yang sebelum nie...sebenarnya...konvokesyen baru-baru ini...mmg student tidak di benarkan masuk...hanya yang di benarkan masuk ialah semasa sesi penganugerahan doktor falsafah kejuruteraan awam kepada Sultan Pahang....maafkan kerana kesilapan info...biasalah...aku punya cerita over da diva...cerita nak gempak je kan...he3

ehmm...ok lah...aku xde mood nak tulis blog skrg...
tapi aku nak kongsi dgn korang lagu nie...



ACHA SEPTRIASA-KEPUTUSAN HATI


Ku tak tahu mengapa aku
Begitu sulit melepasmu pergi
Ku tak tahu mengapa aku
Begitu sakit melepas dirinya

#Mungkinkah aku terlalu memaksa
Jika ku ingin ada keduanya

Reff:
Yang aku tahuAku mencintai dia
Yang aku tahu
Begitu pula dirinya
Tak habis habis
Kucurahkan isi hatiku ‘tuk keduanya
Tapi mustahil bila ku terima semua
Biarkan ini jadi keputusanku
Ku rasa sekarang ku coba sendiri
Karena tak bisa ku memilih

Back to #, Reff
(Aku coba sendiri)
Aku tak tahu mengapa
Aku sulit memilih










alif ba ta: nanti aku update sdikit gambar sekitar convo k...:)

3 pengkritk ceritera duniaku:

♥chentaMAYA™ said...

lu konvo skali ngn DIA?
hee~
awex lu?

law said...

haha..melaha jer..
konvo sesi lain student leh msuk jgak kalo dpt jmputan..
mcm wakil2 kelab de dpt kad jmputan leh la msuk semua sesi..
ada phm?
wahahaha =D

jumapx said...

to chentamaya...
bukan awek la...teman tapi mesra...ha3

to law...
yer la laha...:p

Popular Posts

Popular Posts since May 2010