Monday, October 26, 2009

UPDATE: separuh akhir & finalis AJL24

Lagu yang layak ke separuh akhir

update!

* berwarna hijau adalah finalis AJL24




6 Nov
1. Mirage (Pesawat)
2. Kau Aku (Aizat)
3. Dia, Aku dan Kamu (Nadia & Red Peanut)
4. Oh Anok Anok (Reshmonu)
5. Tak Mungkin Kerna Sayang (Alyah)
6. Aku Scandal (Hujan)
7. Enjut (Noraniza Idris)
8. Gila (Mila)
9. Dan Sebenarnya (Yuna)
10. Raja Gelek (One Nation Emcees)
11. Bertamu Di Kalbu (Jaclyn Victor)


13 Nov
1. Aurora (Estranged)
2. Seadanya Aku (Nubhan)
3. Tahu Tak Tau Joget (Jinbara)
4. Ku Pinjam Satu Bintang (Alyah & Riz)
5. Fikirlah (Aizat)
6. Khatimah Cinta (6ixth Sense)
7. Bengang (Akim)
8. Aku Rindu Sayang Kamu (Black)
9. grey sky morning-cinta gila
10. Benar-Benar (Adam)
11.Pakai Buang (Stacy)


20 Nov
1. Situasi (Bunkface)
2. Rindu Terhenti (Tomok)
3. Patri (Jinbara)

4. Pergi (Aizat)
5. Ketika Ini (Estranged)
6. Bencinta (Faizal Tahir)
7. Cinta Adam & Hawa (Misha Omar)

8. Masih Jelas (Hafiz)





alif ba ta: senarai di atas adalah senarai lagu2 yang layak ke separuh akhir AJL 24...kali ini tiada kategori kategori seperti biasa (pop rock,balada dan etnik) atas sebab kekurangan lagu2 yang berkualiti utk di pertandingkan ke dalam AJL24...maka pihak penerbit memutuskan utk memansuhkan kategori2 yg ada yg  mana di perkenalkan sejak 1992....separuh akhir AJL 24 akan berlangsung di
Sri Pentas 2, Shah Alam, pada 6, 13 dan 20 November....tak sabar nak tgk siapa yang layak ke AJL 24....

p/s: yang pasti utk tahun nie CT xde lagi...hampeh...pesal CT tak calonkan lagu dia ek? hu3

p/s: dah update senarai finalis AJL24 k..AJL24 akan berlansung pada 10january 2010 bertempat di Stadium Putra Bukit Jalil...

3 pengkritk ceritera duniaku:

Daoz said...

ENJUT!!!hahaha...

Raja Azrul said...

takda kategori ke?? alah macam tak best jer...

abang rasa lagu yang akan layak ialah Faizal Tahir, Aleeya, Hafiz, Stacy dan Aizat...

rasanya lah....

encikhaha said...

bukan la..CT dah xnak msuk AJL..klu x,mesti la ade di taman teman~

Popular Posts

Popular Posts since May 2010