Friday, November 6, 2009

GOOD LUCK FINAL EXAM 09/10 SEM 1





jadual final exam alif ba ta


9 nov : highway engineering
13 nov : environmental engineering
16 nov : steel & timber design
19 nov : hydrology






alif ba ta ;

esok bermulanya final exam bagi pelajar2 UMP yang ada subjek final esok hari ( 6 november 2009)...ala...subjek universiti pun...subjek engineering sume start next week...nasib baik aku bukan golongan yang amik subjek2 final esok...sbb sume subjek nie (TITAS, II & Hub. Etnik ) aq dah amik...time aku amik dulu tak wujud lagi final exam selaras sume...Test mcm biasa jek...

apa2 pun...aku nak wish GOOD LUCK untuk semua rakan2 di UMP...semoga dapat buat yang terbaik...tiada yang mustahil andai usaha sudah di lakukan....Tuhan pasti mempermudahkan kerja jika usaha sudah di buat dengan gigih...

semoga kejayaan sentiasa menjadi milik kita k...GOOD LUCK!

p/s: jgn cuba2 bawa Mr. T dalam dewan peksa tau...BAHAYA!!!

2 pengkritk ceritera duniaku:

skid soil said...

good luck jumain cute(ke?)..

srikandi_kasih said...

usaha, doa, tawakal..

semoga berjaya! :)

Popular Posts

Popular Posts since May 2010