Saturday, February 13, 2010

lebih simple~

 




alif ba ta:
buat kesekian kalinya, blog ini berwajah baru lagi...entah kegilaan apa yang melanda diri menyebabkan aku gatal tangan nak tukar layout...he3

tapi aku suka layout ni sbb simple jek....dan aku mmg dah lama nak cari layout yg simple buat nice...so aku rasa layout nie ok kot....

dan lagi satu...aku rasa dgn layout nie akan memudahkan org lain masuk ke blog aku...tak yah la nak tunggu loading lmbt sgt kan...he3

lagi pun sudah masanya untuk aku tampil dgn sesuatu yang matang...yer la tahun nie nak masuk 22 dah...bagi aku dah cukup dewasa dah....klu 21 tue rasanya leh lagi mcm bdk2...he3

ok lah...i hope layout nie korg suka k...

sekian



p/s: seronok dpt on9 di rumah...nasib baik la abg aq pasang P1wmax...tak de lah kebosanan kat rumah...

5 pengkritk ceritera duniaku:

law said...

juma da potong ka? hahaha

syIDek~ said...

simple giler..
mcm msk sayur campur lupe letak sayur..
hahaha..

sH@h @nDy said...

ni bkn simple da...
kosong..
xde info2 link cam yg dulu...
cepat2 update blog ko...

jumapx said...

to law:
a'ah...dah potong...he3

to syidek;
ya ke...mn de la...cukup je sayurnyer...cuma aq xltak byk sayur...tp perasa dia aq ltak lbh skit...he3

to shahrul:
ala...tgk la klu aq rajin aq tambah la link...he3

patungcendana said...

nice...tapi mula2 masuk tadi, tak jumpa cari blog...hehehe

Popular Posts

Popular Posts since May 2010