Wednesday, February 10, 2010

Norman KRU PENGETUA AF8....Sarimah & Jimmy PENGACARA AF8




Alif ba ta:

Segala Teka-teki siapakah akan menduduki kerusi panas Pengetua AF8 akhirnya terjawab setelah sidang media yang di jalankan semalam menjawab segala persoalan semua...

akhirnya pihak Astro memilih Norman KRU untuk menjadi Pengetua AF8 untuk kali ini....pastinya Astro punya reasons yang kukuh mengapa memilih Norman KRU sbg pengetua kali ni...bersandarkan kepada pengalaman yang ada aku rasa Norman boleh membawa AF8 ini kepada satu dimensi yang berbeza berbanding edisi2 AF yang sebelum nie....

selain persoalan siapakah bakal pengetua AF8...pengacara AF8 juga menjadi pertanyaan ramai apabila AC Mizal telah pun menyatakan secara rasmi bahawa beliau tidak akan menjadi pengacara AF8 utk kali ke-3 setelah mengacara AF 2 musim berturut2...



dan utk musim ke 8 nie...Sarimah Ibrahim dan Jimmy trek selebriti akan di beri tanggungjawab untuk mengemudi KONSERT AF yang akan bermula pada 13 Mac ini....9 malam di Astro Ria...

INFO:

  • Konsert AF (Sabtu) - akan di acarakan bergandingan oleh Sarimah & Jimmy
  • Diari AF (setiap Isnin - Jumaat, bermula 15 Mac, jam 7.30 malam) yang dihoskan oleh Jimmy
  • Debaran AF ( penyingkiran)  (setiap Ahad bermula 21 Mac, jam 9 malam) oleh Sarimah.
  • AF8 bermula 13 Mac ini...

Tenaga Pengajar:

Pengetua: Norman KRU
Guru vokal teknikal : Siti Hajar
Guru vokal persembahan : Adnan Abu Hassan
Guru tari : Linda Jasmine
Kaunselor dan guru bahasa Inggeris : Fatimah Abu Bakar
Jurulatih drama : Que Haidar


di harapkan AF8 kali nie berjaya membawa kelainan dan menghasilkan produk yang berkualiti untuk menjadi Artis dalam industri hiburan kita....dan bukannya hanya artis yang popular seketika selepas itu senyap tanpa berita...dan juga artis yang hanya mempunya rupa tetapi kualiti hampeh...sedih...


sama2 lah kita nantikan AF8 yang bakal bermula Mac nie....adakah Norman KRU berjaya membawa kegemilangan AF2 & AF3....ataupun AF8 tetap suram seperti AF yang sebelumnya....di harapkan juga AF8 kali ini tidak terlalu DRAMA dengan menimbulkan KONTROVERSI yang MURAHAN...kalau nak buat DRAMA pun janganlah yang sudah jelek dan muak  penonton saksikan....carilah idea2 baru yang lagi segar bugar....agar penonton setia AF akan senantiasa melekat di depan TV setiap hujung minggu....; )

God luck buat team produksi,tenaga pengajar dan juga peserta AF8....

sekian



p/s: Syukur bukan Dato' CT yang jadi PENGETUA...kalau tak makan hati aku...he3

4 pengkritk ceritera duniaku:

patungcendana said...

wah...motif? ambik Que Haidar? sebab ada Linda Jasmine kah?

skid soil said...

aik,bkan ko pn jd student af8 ke?kate gi audition.opss!

Syazwan Nizam said...

makan aty gak kalo DCT jd pengetua..
tapi QUE jadi jurulatih DRAMA???

jumapx said...

to mdm:
a'ah la tue...sbb dia nak pasangan suami istri tue kot....ikutkan pengalaman que...xbyk mana pun...hu3

to daoz:
eh..sejak bila lak aq kata nak jd student AF8 :P

to nizam:
tau xpe...klu dato' ct bkn stakat makan hati...seluruh badan aku makan...ha3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010