Monday, March 22, 2010

David the Biggest loser Asia..



Alif ba ta:

inilah juara pertama The Biggest Loser Asia......aku sangat terkejut dan terkesima melihat penurunan berat badan David...sbb nampak kurus sgt...mcm penagih pulak....the biggest loser yg sebelum nie aku tgk winner dia ok jek kurus dia...xde la nampak mcm david nie...hu3

apa2 pun tahniah bt david sbb berjaya menurunkan berat badan anda lantas menjadi The Biggest Loser Asia yg pertama....semoga lepas nie menjalankan diet yg seimbang k....good luck!

buat mereka yang nak kurus..jadikan la David sbg sumber inspirasi... ; )

David Gurnani Juara dari Indonesia

Sebelum : 157 Kg

Selepas : 74 Kg




p/s: semua orang sibuk nak turunkan berat badan...tapi aku sibuk nak naik kan berat badan hu3 bilalah badan aku boleh ada 6 pax....hu3 berangan sgt...lalalala...

2 pengkritk ceritera duniaku:

qamar said...

cmne nk apply msok?

jumapx said...

ko nak masuk ke? season2 dah nak buka...ko pg la search kat google tue..pg laman web dia...tp aku rasa ko xlpas kot...sbb ko xde tenaga yg cukup...hahaha

Popular Posts

Popular Posts since May 2010