Monday, May 24, 2010

di USM untuk NRIC 2010...

Salam...

malam ini aku akan bertolak ke pulau pinang....menuju ke sini :


Tujuan adalah untuk menyertai pertandingan ini:






ini bukan pertandingan Debat yg biasanya aku pergi...ini adalah pertandingan National Research & Innovation 2010...yang akan berlangsung 25 - 29 Mei 2010....

aku masuk ni pun sebab supervisor aku suruh masuk....so pergi je lah...dengan bawa project final year aku....dan tajuk project aku ialah:


THE POTENTIAL OF RAINWATER HARVESTING & GROUNDWATER FOR WATER SUPPLY VIA WASRA SYSTEM


First time masuk benda2 mcm ni...kalau kat sekolah dulu...bdk2 pandai je akan pergi pertandingan macam nie...org2 mcm aku ni mana la layak...tapi tak sangka kat peringkat lebih tinggi ni iaitu IPT...aku dapat peluang dan rezeki untuk merasai sendiri...pertandingan peringkat kebangsaan ini...

pasti ianya memberi pengalaman baru buat aku...tetiba lak rasa tak sabar nak pergi...padahal persiapan sangat teruk kot...byk benda sebenarnya buat tergesa-gesa...tapi tak mengapa mungkin inilah cabarannya...

ok lah...aku nak menyiapkan apa yang patut skrg....sbb malam ni kul 10 pm aku akan berangkat bumi pulau pinang yang sangat aku rindui sebenarnya....hu3

doakan kejayaan aku di sana ya...; )

sekian...



Prasasti Jiwa:
cuak juga ni nak present depan panel juri nanti....hu3

2 pengkritk ceritera duniaku:

aie said...

good luck!!! ;)

Mr Final said...

All da best.. semoga dpt ilham yg bgs disana

Popular Posts

Popular Posts since May 2010