Monday, May 24, 2010

IWAN AF8- V.I.P



IWAN AF8 - V.I.P
>
Kau takkan percaya apa yang ku dengar
Khabarnya kau dah kecewa
Dengan diri ku yang tak luangkan masa
Masa bercengkerama bersama mu

Korus:
Oh kasih kau perlu tahu
Tiada yang penting selain cinta mu oh sayang
Tiada yang ku sanjung hanya dirimu seorang

Berikan aku peluang
Untuk buktikan padamu oh oh...
 V.I.P hatiku

Mungkin ku tak arif memahamkan cinta
Ku sangka kau bisa faham
Ku sedar cara ku tidak cukup mesra
Masa bercengkerama bersama mu

Oh kasih kau perlu tahu
Tiada yang penting selain cinta mu oh sayang
Tiada yang ku sanjung hanya diri mu seorang
Berikan aku peluang
Untuk buktikan padamu
V.I.P  hatiku 2x

Walau tidak bersama engkau selalu di hatiku 3x

Kasih kau perlu tahu
Tiada yang penting selain cinta mu oh sayang
Tiada yang ku sanjung hanya diri mu seorang
Berikan aku peluang
Untuk buktikan padamu
V.I.P hatiku 2x 





Prasasti Jiwa:
aku dah target dah...time dgr lagu ni kat diari...mmg mcm kn dgn jiwa muzik aku...then bila dah donwload n dgr slalu lagu ni sambil menghayati lirik dia...mmg kena dgn aku....hu3 sedih pulak rasanya....lagu mcm ni pun boleh buat aku sedih ha3 tapi lagu ni boleh naik ranking dalam list2 lagu single pelajar2 AF8 yg aku suka....

untuk DIA...lagu ini untuk kamu...

"Tiada yang penting selain cinta mu oh sayang
Tiada yang ku sanjung hanya diri mu seorang
Berikan aku peluang
Untuk buktikan padamu"

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010