Thursday, June 24, 2010

balik rumah




Prasasti Jiwa:


gambar rajah di atas adalah WASRA System. apakah itu WASRA System (sebut mcm iklan Bioaura) ?

WASRA system adalan short form utk Water Supply for Rural Area yang mana ia menggabungkan dua system iaitu Rainwater Harvesting and Groundwater System.

ianya terletak bersebelahan dengan Masjid UMP. 

buat yang tidak tahu, inilah projek sarjana muda aku, dan sepanjang cuti sem ini, di sinilah aku mengabdikan diri untuk menguji potential system ini.

ok cukup. tak perlu aku nak terangkan panjang lebar. nanti bila thesis aku dah siap. ha..aq publish la kat internet nanti he3 

sebenarnya, aku nak bagi tahu yang aku cukup gembira sebab aku dah boleh balik rumah. di sebabkan lab tutup this week. actually next week buka balik tapi kalau nama dah balik rumah takkan lak gigih nak balik UMP lagi. ha3

tapi cuti ni pun tak lama mana pun, dalam seminggu lebih macam tu sebab 5 july dah kena balik UMP balik untuk latihan debat alam sekitar 2010.

cepat je cuti sem ni berlalu kan. dan seperti biasa cuti sem aku akan banyak di habiskan di UMP. kalau bukan short sem, ada debat or aktivit kebudayaan. macam tu la kehidupan cuti sem aku hu3

balik ni pun supervisor aku dah suruh buat technical writing utk FYP aku. kenalah gigih siapkan di rumah nanti. itu pun kalau aku rajin.

ok lah. kalau aku rajin aku akan buat entry baru lagi k. 

sekian.



p/s: xsabar nk jumpa anak buah aku....M.Akhil Zafran : ) tunggu daddy balik ruma k...

2 pengkritk ceritera duniaku:

Mr Final said...

selamat berlibur di rumah :D

debat alam sekitar kat mane?

jumapx said...

to Mr.Final:
ok tq...
kali nie kat UMT...

Popular Posts

Popular Posts since May 2010