Saturday, July 3, 2010

Leaving



Westlife-Leaving

Watching the clock on the wall
Been a while since you called
I can't help but wait
It's late and I can't get no sleep

Something’s different this time
It just doesn't feel right
Have we broken in two?
Am I really gonna lose you... tonight?

You come walking in
Tears in your eyes
Pretending like it's alright

But I know you’re leaving
I know that smile
I can tell you've been crying
You’re gonna say goodbye

I wish I could stop you
But you've made up your mind
I beg you don't go
But I already know you’re leaving

Where does the time go?
Between goodbye and hello
How did we come to this, Is there something we missed
Along the way?

With your bags at the door
I wanna pull you in close
And hold you once more even though

But I know you’re leaving
I know that smile
I can tell you've been crying
You’re gonna say goodbye

I wish I could stop you
But you've made up your mind
I beg you don't go
But I already know (I know you’re leaving)

Here come the sleepless nights
Here come the tears I’m gonna cry
Here comes the last goodbye leaving us behind
Oh this can't be right

I know you’re leaving
I know that smile
I can tell you've been crying
You’re gonna say goodbye

I wish I could stop you
But you've made up your mind
I beg you don't go
But I already know you’re leaving








Prasasti Jiwa:
i just want to share this song to u guys....sangat sedih lagu ni...lagu ni adalah salah satu lagu daripada album terbaru dari kumpulan Westlife iaitu Where We Are...yang di keluarkan pada penghujung tahun lepas...

lirik dan melody lagu ini sangat bland together...di tambah dengan vocal Shane n Mark yang power menambahkan lagi lagu ni mmg sedap di dengar....

owh...kalau yang kena dengan jiwa...confirm menangis dengar lagu ni...hu3 dan sebenarnya apa yang aku rasa sedikit sebanyak ada dalam lagu ni...

sedihkan kalau orang yang kita sayang meninggalkan kita...tanpa sebab yang jelas lagi nyata...

tapi aku harap aku tak kan merasai detik-detik sedih itu...kerana aku tahu...pudar mana pun rasa sayang DIA kat aku...aku masih percaya yang DIA masih memerlukan aku di hatinya : )

noktah





p/s: giler match Brazil vs Netherlands tadi....tak pernah aku tengok bola aku rasa cuak tgk pasukan yang aku sokong nak kalah....hu3 tapi match tadi mmg best....tahniah buat Netherlands yang berjaya membuat kuasa besar bola sepak dunia hilang punca...Good luck buat Netherlands di match Separuh akhir...buat Brazil...tak mengapa....2014 jadi tuan rumah...pastikan jadi juara di tempat sendiri....; )

2 pengkritk ceritera duniaku:

patungcendana said...

suka....:-D

jumapx said...

to patung;
kan mdm..sedih giler lagu nie...hu3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010