Monday, August 23, 2010

Berbuka Puasa Bersama Oratorian UMP...




Tempat: Sara Thai, Kuantan
Hari: Sabtu
Tarikh: 14 Ogos 2010
Tajaan: Pemenang2 Debat NC/YDP/P.Projek/P.Masa/ Abg Adzuan
Aktviti: Karok & jalan2 di TC






Tempat: Pangsapuri Melur, Sentul Timur (Rumah Abg. Fais)
Hari: Sabtu
Tarikh: 21 Ogos 2010
Tajaan: Alumni Orator UMP
Aktiviti: main bowling...best sgt..hahaha


Prasasti Jiwa:

Acara berbuka puasa bersama junior2 & juga Alumni Orator UMP telah pun berlangsung dgn jayanya...

best sangat dapat berkumpul semua...apatah lagi dapat berbuka puasa sehinggalah sahur bersama2...kenangan yang paling indah untuk bulan puasa kali ini....

time buka puasa di Sara Thai memang kenyang giler la...siap ada orang muntah lagi sebab terlalu banyak makan....yer la..apa taknya...lauk banyak giler kot....kos utk berbuka time tu mencecah RM400 lebih...nasib ada pemegang saham dan mereka2 yang di kenakan denda atas kesalahan2 ketika debat NC...hahaha

lepas tu....pergi karok kat ECM kuantan...memang giler la...seronok giler karok ramai2 walaupun hati tgh berduka time tue...mmg nyanyi pun dengah penuh penghayatan la...tak leh blah lak bila ingt balik...ha3

after karok pergi TC jalan2....makan ice cream McD...then balik UMP...

******************************

Sabtu (21ogos) pun tak kurang meriahnyer....

pada awalnya aku tak leh nak pergi acara berbuka puasa di rumah abg faiss nie...sebab pagi sampai petang sabtu lepas aku ada kursus CIDB...tp nasib baik habis awal...so memecut la bersama abg adzuan ke sentul timur...

ktorang sampai awl dpd rombongan kereta helmi,qucai,qama & AF....wlpun dorg bertolak awl...sbb sesat kat area KL...lepas berbuka baru sampai...he3

tapi yg penting lauk pauk sangat sedap dan meriah....menu utama di masak oleh abg zaimi..iaitu Nasi Kerabu...mmg sedap yer...dah la aq penggemar Nasi Kerabu...ha3

lepas berbuka puasa beramai2...malam tu ktorang kuar pg main bowling kat time square....mmg meriah la...siap abg zaimi buat sejarah lagi...sebab bola bowling yang abg zaimi baling boleh patah balik ke tuan dia melalui longkang lane..hahaha tak pernah di buat orang....

after main bowling...kembali ke rumah abg fais then terus bersahur....lepas tu bergelimpangan la semua tidur...

*************************

Bila dah final year ni la...barulah Orator meriah mcm nie...dengan junior dan alumni yg ada....sgt seronok mengenali mereka...: )

Harap-harap dapat buat lagi di masa akan datang...k

yang penting..next gathering adalah Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri...ok semua??? he3

ok la...dah nak berbuka puasa dah...

selamat berbuka semua : )

7.12pm



p/s: mereka adalah pengubat di kala hati berduka...: ) Lov u Guys...

4 pengkritk ceritera duniaku:

Mr Final said...

:( xde dlm gmbr~

jumapx said...

to mr.final:
hu3 xpdt nak masukkan sume gambr...he3 mls sbenarnya...

kodok hijau the ghost writer said...

tak pelawa pon

jumapx said...

to kodok:
hahaha....xpe next time sy jemput...he3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010