Tuesday, August 24, 2010

Keratan Akhbar

Keratan Akhbar yang melaporkan mengenai kemenangan UMP semasa di NRIC 2010 USM 
pada Mei lepas...
hujung kanan tu adalah aq : )


Keratan Akhbar yang melaporkan kemenangan besar UMP di IID KEDAH 2010...
Bangga sebab aku berjaya meraih Silver Medal...
Gambar di atas adalah En.Syukor...Supervisor FYP aq...



Prasasti Jiwa:

baru ada kesempatan nak publish benda nie..bukan nak menunjuk2...tapi sekadar nak bg tau yg nama aq terpampang kat paper...hahaha (poyo jek)

apa yang pasti...ada 2 lagi competition research yang kitorang akan masuk iaitu satu di USIM sempena Islamic Invention...dan satu lagi under KPT & Kementerian teknologi hijau...di KLCC....competition yg aku tunggu2 he3


p/s: kecewa juga apabila Dekan tak bagi masuk bertanding untuk peringkat UMP...sebab nak bagi peluang dekat org lain..: (

5 pengkritk ceritera duniaku:

kata hati bukan kata mulut said...

tahniah. tahniah. tahniah.

apik pehe said...

hebat ah..ni yg aku bangga jadi dak UMP nih..
tapi selalu pon mmg bangga dah..hehe

jumapx said...

to KTBKM & apik pehe:
thankz : )

Mr Final said...

power seyh dak nih.. tumpang bangge kejap~

jumapx said...

to Mr.Final:
hahaha...xde la power mana pun...tumpang kajian SV jer....he3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010