Saturday, September 11, 2010

Salam Lebaran


*kredit to azriemuzaffar 4 dis pic : )


Prasasti Jiwa:

Di kesempatan ini, Prasasti jiwa nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin kepada semua pembaca blog aku yang setia mem'follow', rakan-rakan yang mengenali diri ini serta seluruh umat islam di dunia : )...

semoga Ramadhan yang berlalu berjaya mendidik kita menjadi 'graduan' muslimin & muslimat yang sentiasa menurut perintahNya...& meninggalkan segala laranganNya...amin

dan Syawal yang mendatang ini kita sambut dengan penuh rasa kesyukuran setelah penat berjuang melawan hawa nafsu sepanjang Ramadhan.

sambutlah syawal dengan meriah...bersama insan-insan tersayang : )

sekian.



p/s: raya ku tetap sama seperti dulu...tapi seronok rasanya pakai baju melayu baru raya ni...mmg kalau dah kerja...tiap2 tahun aku tukar baju melayu...he3 tadi rumah aku meriah dgn tetamu...aku? hanya duk rumah sajor....hu3 mungkin esok..atau esok...atau esok lagi...baru beraya ke rumah orang...hahaha (aku mmg malas sikit nak beraya ke rumah org skrg sbb rancangan CT byk sgt dis year(tiap2 tahun pun sama je)...semua channel nak bt program utk CT...ha3 sian artis2 lain...)...

1 pengkritk ceritera duniaku:

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

selamat hari raya..

salam singgah tatkala berblogwalking.. :)


.

Popular Posts

Popular Posts since May 2010