Friday, September 3, 2010

yeah..cuti raya~


Prasasti Jiwa:

ptg nie aku akan berangkat pulang ke rumah...owh rindunya dgn family...nak berbuka puasa bersama2...sbb aku sorang je yg xde kat rumah skrg...hu3

seperti biasanya mcm tahun2 lepas...aku akan balik beraya dengan menumpang kereta Aizat classmeet aq...

tp yg menariknya...tiap2 tahun kereta berbeza...tahun 2008-Proton Saga, 2009-Proton Wira...dan tahun nie Aizat bawa kereta baru..Proton Persona...seronok kan~

aku menumpang je la...still xmampu lagi nak memiliki kereta...lesen pun xde lagi...opsss...terbagi tau lak aq xde lesen kereta lg...hu3

ok la...aku nak ucapkan selamat balik ke rumah or kampung kepada semua rakan-rakan di UMP dan juga pembaca setia blog aku nie...

semoga perjalanan kita pergi dan balik dalam keadaan selamat....amin

Selamat Bercuti semua~



p/s: semalam terbaca paper...ada accident bus terbalik...ehmmm..tiap2 tahun ada kes....hu3

4 pengkritk ceritera duniaku:

lumut esoklusa said...

awk balik kampung???mane aci macam niiii..hehe...

em mmg sesetegh entry je saya open utk komen..=)
ckp ngan akhil suruh tggu saya..nnt saya balik malaysia sy dtg jumpa die..hehe

take care.salamat ari raya k.

kata hati bukan kata mulut said...

selamat cuti
selamat raya

jumapx said...

to cik lumut:
hahaha...xblk kg pun...blk rumah kat puchong...

kg kat sabah...hu3

owh ya ke...awk xblk Msia ke dis raya?

jumapx said...

to khbkm:
slamat cuti & slama raya juga bt kamu~

Popular Posts

Popular Posts since May 2010