Sunday, October 31, 2010

Aku bukan pilihanmu



Isma - Aku bukan Pilihanmu

Jutaan hari berlalu sudah
Tak ku sedari begini jadinya
Kisah yang indah berlalu sudah
Cintaku musnah hancur berderai

Betapa dukanya hatiku
Bila cintaku tak ke mana
Hatiku kau guris luka
Ku tabahkan jua hatiku ini

Korus
Cintamu yang lalu
Masih ku terasa
Akan diri ini sama bagai dulu
Kenangan bersamamu
Masih ku terasa
Apakan daya aku bukan pilihanmu

Derita yang ku tanggung ini
Jiwaku terus meronta
Tak tertahan pedih hatiku
Hanya doa ku kirimkan untukmu


Prasasti Jiwa:

tengah duk buat kerja yang berlambak...sambil dengar radio ERA...segmen bersama artis...so artis yang jadi Dj time tue Isma Af...

tetiba dia promote video klip single terbarunya kat youtube..so aku pun gigih buka....ok lah jugak...wlpun biasa2 jek..

actually aq dah download lagu dia...then bila tgk video dia barulah dengar lagu tu dengan betul2...ehmmm...sedih juga  lagu nie..

tapi muzik dia sebenarnya biasa jek...mungkin Isma telah berjaya membuat lagu ni sedikit berat dan kedengaran sedap dan berkualiti...Tahniah Isma....

dalam VC ni Isma nampak berisi....he3

apa2 pun good luck buat isteri kepada Zul 2by2...semoga berjaya dalam industri ini walaupun dah jadi Ibu dan isteri....itu bukan penghalang...lagi pun apa susah..suruh je suami buatkan lagu....macam lagu Sofaz yang baru tue...sedap je dengar...: )

sekian.




p/s: tadi buat sesi pembersihan draft dalam blog...banyak jugak rupanya...hu3 busy punya pasal sampai banyak entri yang tak dapat di postkan..

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010